National Highway Traffic Safety område ædruelighed retningslinjer for testning

National Highway Traffic Safety område ædruelighed retningslinjer for testning

Felt ædruelighed tests kan øge den generelle sikkerhed for både nedsat føreren og andre på vejen . En chauffør , der overstiger den lovbestemte blod- alkohol-indhold niveau kan skade eller endog dræbe sig selv eller andre gennem dårlig dømmekraft og kørsel . Felt ædruelighed test , hvor National Highway Traffic Safety Administration sæt standarder , kan hjælpe en officer afgøre , hvorvidt en chauffør skal tages i forvaring for spritkørsel

Når de er vant

En politimand bruger området ædruelighed prøver, når han stopper en chauffør , han mistænkte har drukket . Han kan mistænke dette på grund af unormale kørsel , såsom vige , hastighedsoverskridelser eller løber en rød lampe . Han kunne allerede har mistanke om en beruset chauffør eller kan kun gøre det , når han taler til føreren og meddelelser tegn på forgiftning . I begge tilfælde vil officer formentlig anmode lokomotivføreren om at udføre standard felt ædruelighed test for at fastslå , om sandsynlige årsag eksisterer for at anholde chaufføren for kørsel i påvirket tilstand .

Eye Movement

Vandret blik nystagmus ( HGN ) henviser til en bevægelse af øjnene, når en person ser til siden . Det sker i alle, uanset forgiftning . I beruset mennesker , dog HGN er mere udtalt og kan forekomme , selv når øjet er fokuseret fremad . For at udføre denne test , vil en officer have den mistænkte se noget bevæge sig langsomt fra side til side . Officeren vil derefter se for denne markante HGN at hjælpe med at bestemme forgiftning .

Et Ben Test

I det ene ben test , anmoder officer chaufføren til at stå for omkring 30 sekunder med den ene fod fra jorden og til tælle sekunder højt mens officer ure for tegn på forgiftning . Dokumentation omfatter ethvert tab af balance , som hoppede rundt eller bruge våben til at holde stabil . Hvis en chauffør viser mere end et tegn på at miste balancen , det foreslår han er beruset .

Walk og Turn

Walking og dreje kan udfordre balancen og opmærksomhed af en beruset person . For at teste den mistænkte , den officer beder hende om at tage ni skridt frem og til at vende rundt og tage ni trin den anden vej , i henhold til " Highway Safety skrivebord bog " skabt af den internationale sammenslutning af politichefer for at informere politifolk forskrifter og procedurer . Føreren skal sætte den ene fod lige foran den anden og bør gå i en lige linje . Under denne test , ser officer for tegn på balance tab eller dårlig dømmekraft ( såsom begynder, inden de officer forklarer alt ) .

mangel

Hvis en chauffør ikke opfylder en eller flere af disse test , kan den officer finder det sandsynlige årsag til anholdelse . Officerer kan administrere flere test , såsom en alkometer , eller endda en blodprøve , efter den mistænkte anholdt . Efter at være blevet sigtet for kørsel i påvirket tilstand , vil en mistænkt skal møde i retten , selv om han kan acceptere en plea bargain , hvis der tilbydes . Konsekvenserne af en DUI eller DWI overbevisning varierer fra stat .Relaterede artikler


hvordan man installere en turbo på en Mustang
butterfly udstødning tips
hvordan man laver en forrude solskærm
1998 toyota Avalon stereo installation
hvordan man kan sætte tonet på en Dodge frygtløse es
bilstereo Grundlæggende
hvordan man kan montere en radar -detektor
hvordan man programmerer en Sony autoradio faceplate
hvordan du fjerner baghøjttaler dækker på en 2005 Toyota Camry
hvordan man kan afgøre den bolt cirkel på dæk fælge