bil lydsystem installation tips

bil lydsystem installation tips

Tilføjelse af en lydsystem til din bil er en måde at øge sin værdi og gøre det skiller sig ud fra andre modeller . Mere volumen , bas og forbedring af kvaliteten af lyden er alle mulige får de rigtige komponenter . Installation af dit lydsystem vil være lettere , hvis du planlægge og følge nogle få grundlæggende tips .

gøre din forskning

Før du installerer et nyt lydsystem , forskning , hvilke typer udstyr til rådighed og bestemme, hvad der er bedst for dig . Udover at arbejde inden for dit budget , så prøv at finde højtalere, forstærkere og en modtager , der repræsenterer en god værdi og vil passe ind i din bil med så få ændringer som muligt . Tal med teknikere på en lokal stereo installation butik og besøge en detail showroom at afprøve modtagere du måske være interesseret i.

Tag Batteri

Af hensyn til sikkerheden , altid afmontere batteriet , før du begynder dit lydsystem installation . Du vil være i tæt kontakt med ledninger , der kan bære en kraftfuld afgift , så for at beskytte dig selv og dit udstyr , skal du blot bruge en sokkel til at afbryde et af de batterikablerne . Dette hurtige skridt vil give dig mulighed for at arbejde sikkert , også uden handsker .

Brug en ledningsnettet

Der er flere forskellige måder at få din nye bil lydsystem kabel til dine højttalere og batteri. Mens samling af ledninger vil give dig mulighed for at tilpasse stort set alle modtageren til at passe ind i enhver bil , skal du bruge et ledningsnet i stedet . Universal seler er tilgængelige fra de fleste stereo detailhandlere og tilpasse det system, du vælger at oprette forbindelse til din bils højttalere med en enkelt stik . Splejset ledningerne kan flosse og rust over tid , såre kvaliteten af dit lydsystem . En ledningsnettet er det bedste valg for holdbarhed og nem installation .

Test Wire Samlinger

Hvis du har brug for at tilslutte sig nøgne ledninger , omhyggeligt strimler væk plast-isolering og sno ledningerne sammen . Før lodde ledninger sammen eller lukke din receiver dæk i instrumentbrættet , skal du køre en test for at sikre , at alle tilslutninger arbejde . Tænd for modtageren og justere din lyd kontrol, sørg for at have lyd i ethvert højttaler . Også , programmere en radiostation , og drej modtageren og derefter tænde for at sikre din magt forbindelser arbejde , og modtageren bevarer sin hukommelse. Når du har udført en succesfuld test , kan du fuldføre installationen .

Cover ekstra ledninger

Afhængig af dit lydsystem 's set- up , kan du ende op med ubrugte ledninger , der fører fra højttalerne eller modtageren . I nogle tilfælde kan disse være blå ledninger , der styrer ekstraudstyr , såsom en ekstern antenne eller fjern amp . Sørg for , at disse ledninger er dækket med tape , så de ikke kommer i kontakt med andre ledninger og få din nye system til en kortslutning .Relaterede artikler


hvordan man programmerer en fjernadgang fob
DIY : spray eller pensel -on seng liner
hvordan man programmerer HomeLink i min Infiniti
hvordan man laver en sn95 mustang håndtag bedre
hvordan man kan male whitewall dæk
hvordan man programmerer en nøglefri adgang til en 2001 neon
Sådan nulstiller du en cd -afspiller i en 1998 Mitsubishi Montero
Hvordan installerer jeg et stereoanlæg i et 2003 Trailblazer ?
hvordan man kan øge hestekræfter på en 4Runner
instruktioner til en RAV4 trailer ledningsnet