florida dot Highway Safety regler

florida dot Highway Safety regler

Department of Transportation i Florida har udviklet regler for at holde dig sikker , mens du kører på motorveje . Generelle regler om hvad man skal gøre eller ikke gøre , mens man kører , regler om brug af sikkerhedsseler og bilsæder og regler , der er designet til at holde motorcyklister sikkert er alle en del af , hvad der er klassificeret som Highway Safety .

Generelle sikkerhedskrav

En vigtig sikkerhed regel at huske er at køre defensivt i stedet for offensivt . Du er mere tilbøjelige til at blive sikker , hvis du er forberedt til en anden førerens fejl , end at reagere , når en sker . Rygning , spise og drikke er aktiviteter , der bør undgås under kørslen . Kommunikation enheder såsom mobiltelefoner bør kun anvendes i tilfælde af en nødsituation , som de er distraherende for chaufførerne. Hvis du bliver distraheret eller bemærker , at du ikke er så opmærksom , som da du startede dit drev , for at være sikker er det bedst at trække over i en rasteplads og tage en pause fra kørslen .

sikkerhedssele og Car Seat Regler

Florida klæber til " Click det eller Billet "-reglen . Føreren af et køretøj holdes ansvarlig for alle passagerer, der ikke har deres sikkerhedssele spændt , og er den billet én. Når det kommer til børn , der er forskellige sikkerhedsregler , afhængigt af både alder og barnets størrelse . Børn , der er mindre end et år og vejer under 20 pounds skal placeres i en bagudvendt autostol . Fremadvendt bilsæder er tilladt , hvis barnet er i alderen mellem én og fire og vejer mindre end 40 pounds . Børnesæder bliver en tilgængelig option gennem tiderne på fem og otte forudsat at barnet vejer mere end 40 pounds og har en højde på mindre end fire meter og ni inches . Efter at barnet er fyldt otte eller er mindst fire fødder , ni inches høj , så han er i stand til at ride uden en selepude , så længe sikkerhedsselen passer ordentligt . Som en sikkerhedsforanstaltning , bør ingen børn under 13 år ride i forsædet .

Motorcykel Sikkerhedsregler

Motorcykler har deres egen sikkerhed regler at følge , når du kører på en motorvej på grund af arten af deres design . Hjelme er en lov , men også iført passende tøj er vigtigt, når man kører motorcykel i tilfælde af en ulykke . Det betyder lange ærmer , bukser og lukkede -tåede sko eller støvler bør anvendes . Reflekterende gear hjælper med at forbedre synligheden af en motorcykel rytter , især om natten . Når du kører i en bil i nærheden af en motorcykel , deler ikke den vognbane . Motorcykler skal have en hel bane for sig selv lige som en bil eller lastbil ville have . Hver gang en chauffør følger bag en motorcykel , skal motorcyklen have mere plads end en almindelig bil . Vejrforhold ofte være mere farligt for motorcykler , end de gør til lukkede køretøjer , så bilisterne skal være forsigtige omkring motorcykler i alle dårligt vejr .Relaterede artikler


hvordan man programmerer en nøglering til en Ford F150
hvordan man kan male en bil fra start til slut
Hvordan installerer jeg E46 coupe dørens kant beskyttelse?
hvordan man wire en tændt bil skifte
hvordan man kan omprogrammere en 1996 Chevy fjernbetjening
hvordan man deaktiverer en bil alarm uden en fjernbetjening
DIY : højttalere til en 1994 Mitsubishi Galant
hvordan man kan tilslutte en forstærker i en Chevy forstæder pioner Yukon
hvordan du fjerner radioen på en udsending
hvordan du fjerner fabrikken stereo på en Lexus LS 460