hvordan man kan sætte på en udstødning tip til en Dodge lastbil

hvordan man kan sætte på en udstødning tip til en Dodge lastbil

En almindelig måde at forbedre udseendet af udstødningssystemet på din Dodge lastbil er at installere custom udstødning tips . Dette er en opgradering , der er nemt at gøre , og det kan ske i et par minutter med de rigtige værktøjer . Der er en række forskellige udstødning tip finish at vælge imellem , herunder krom , poleret aluminium og rustfrit stål . Disse er tilgængelige fra en række kilder , herunder Bilreservedelsforretninger som Pep Boys og online fra virksomheder , der sælger auto tilbehør

Du skal bruge: .
Socket sæt og skralden .
Skruetrækker .
Klude .
Affedtningsmiddel.
Vinkelsliber eller nedstryger ( valgfrit ) .
Ny udstødning tips .


1 .
Fjern den eksisterende udstødning tips hvis din Dodge lastbil allerede har dem installeret . Disse kan afholdes på med en rem , der strammer tips omkring udstødningsrøret eller med skruer eller bolte , der spændes spidsen mod udstødningen . Hvis tips er svejset på , skal du bruge en skærende værktøj som en vinkelsliber eller en nedstryger til at skære dem ud , eller har en udstødning butik afskære dem for dig .
2 .
Rens udstødningsrøret med affedter og en klud . Skub den nye udstødning vælte udstødningsrøret , indtil det er i den rigtige retning . Spidsen bør ikke stikker ud af bagenden af lastbilen alt , bør heller ikke være placeret under bilen . Den bedste placering er en , hvor spidsen stikker lige forbi enden af lastbilen .
3 .
Stram de medfølgende hardware til spidsen, så spidsen er sikret mod udstødningsrøret . Afhængigt af hvilken type af udstødningssystemer tip du køber , det kan være fastgjort med skruer eller bolte , der går gennem spidsen og stram mod udstødningen , eller der kan være en strop på enden af spidsen , der har en bolt på den . Stramme bolten igen strammer gjorden på spidsen omkring udstødningsrøret .


Relaterede artikler


hvordan du udskifter en automatisk skift knop
hvordan du installerer en AE86 spankulere tandbøjle
hvordan man kan se, om min 2008 Pontiac G6 har satellit -radio
hvordan man wire en cigarettænder adapter
lyddæmperen tips til en 2004 Mustang
græskant monteringsvejledning for jeeps
Haldex Barnes selskabsskat hydraulisk pumpe specifikationer
hvordan man programmerer en Chevy lastbil nøglering
Kan jeg sætte mindre dæk på min bil ?
Hvordan fjerner jeg tilbage glas i en 1995 Ford Ranger ?