hvordan du installerer en eftermarkedet omdrejningstæller på en 1995 Mustang

hvordan du installerer en eftermarkedet omdrejningstæller på en 1995 Mustang

Fabrikken omdrejningstæller i din 1995 Mustang kan være slukket ved flere hundrede omdr. /min . Under normal brug som en pendler bil , er omdrejningstælleren nøjagtighed ikke kritisk. Men hvis du er ligesom mange Mustang entusiaster og regelmæssigt skubbe din motor til det yderste afkroge af den omdrejningstalsområde , en nøjagtig omdrejningstæller er kritisk . Over-revving motoren , selv et par hundrede omdrejninger , kan let føre til en meget dyr brevpresser og en pinlig trække afgift . Beskyt din motor og din stolthed ved at opgradere til en eftermarkedet omdrejningstæller .

Du skal bruge:
Wire splejsninger
. Krymper .
Ledningsdiagrammet .
Omdrejningstæller.
 


1 .
Saml tachometer boliger og beslag . Sidder omdrejningstælleren på toppen af ratstammen , mellem rattet og instrumentpanelet , eller på toppen af instrumentbrættet pad og fastgør den ved hjælp af klemmer eller skruer , der følger med omdrejningstæller.
2 .

Feed ledningerne ned ratstammen og bruge zip bånd til at fastgøre ledningerne til ratstammen flere steder . Instrumentpanelet falsen kan fjernes for at give yderligere adgang ved at fjerne de to små skruer, der fastgør den til instrumentbrættet .
3 .
Sænk tilt hele vejen ned og træk ud på ringen , unsnapping det fra instrumentpanelet . Sidde i førersædet , som du ville gøre, hvis du kørte , og drej omdrejningstælleren ansigtet , så det er let at se af føreren . Spænd pivot skruen for at låse tachometer på plads .
4 .
Skær et lille hul i ratstammen forseglingen på firewall med en skarp kniv . Skub den sorte og grønne ledninger fra omdrejningstælleren ledningsføring gennem firewall ind i motorrummet . Fra under kølerhjelmen , træk ledninger igennem , efterlader en lille mængde slæk i kabler for at undgå skader på forbindelser i omdrejningstælleren . Kør ledninger op firewall og zip-binde det til de vigtigste ledningsnettet .
5 .
Sæt den grønne ledning til den sorte og gule ledning i tændspolen el-stik ved hjælp af ledning splejsninger . Fastgør den sorte ledning til en god chassis jord som jordingsbånd på firewallen .
6 .
Sæt den røde strømledning fra omdrejningstælleren til terminalen i hulrummet " 3 " i henhold til -dash sikringsholder . Fastgør den hvide ledning fra omdrejningstælleren til sikringen findes i hulrum " 13 " i under- dash sikringsholder . Fastgør den blå ledning fra omdrejningstælleren til øjeblikkelige skifte i det trans- bremsen knap , hvis din Mustang er udstyret med en trans-bremse for racing .
7 .
Sæt omdrejningstælleren ledninger stik i omdrejningstælleren . Drej nøglen til positionen "On" og programmet omdrejningstælleren i henhold til installationen betjeningsvejledning, der fulgte med instrumentet .
 

gode råd og advarsler


 

  • altid læse og følge installationsvejledningen , der følger med tachometer du har købt .
8 9 5 6 7


Relaterede artikler


installationsinstruktioner til et radio i en 2001 Malibu
hvordan du installerer en transmission køler på en jeep
hvordan du installerer LED-lys på en ford mustang 5,0
hvordan man lægger 3M tape på malede og voksbehandlet overflader
hvordan man kan downloade musik & gemme den i en SUV
hvordan du installerer en eftermarkedet omdrejningstæller på en 1995 Mustang
hvordan du installerer 6x9 højttalere til en 2001 grand am
hvordan man kan ændre baggrunden på en Kenwood dnx5120
stereo receiver reparation tips
hvordan man installere en radio på en ’02 Nissan Altima