hvordan du installerer et stereoanlæg i en Honda Civic

hvordan du installerer et stereoanlæg i en Honda Civic

Installation af en eftermarkedet stereo i en bil der passer til dine behov er billigere og nemmere end at købe en bil , der allerede har stereo , du ønsker. Honda Civic har en let-til- fjerne dash på de ældre modeller (fra 1995 til 1983) , hvilket giver en hurtig installation . Jobbet kan være sværere med nyere modeller ( fra 1996 til i dag) , på grund af skjulte skruer i instrumentbrættet

Du skal bruge: .
Aftermarket stereo anlæg kit ( for Hondaer af din specielle år )
. Afisoleringstænger .
Sort tape .
Skruetrækker sæt .
 


1 .
Brug skruetrækkeren der passer til din bindestreg skruer og skru de to skruer på venstre side ved siden af døren . Flyt til højre side af bilen og fjern de to skruer i passagersiden af instrumentbrættet . På hver side er der en skrue på toppen ( ved siden af luftskrue ) og en i bunden ( ved siden af sparke panel ) . Sætte disse skruer til side , så de ikke bliver tabt , og placer streg på bagsædet , ud af vejen .
2 .
Fjern skruerne fra forsiden af den eksisterende stereoanlæg. Der bør være en i alt fire : to på toppen på begge sider , og to i bunden . Træk stereo ud af slottet og frakobl ledningsnettet fra bagsiden af enheden . Der er en push slot på selen , der skal skubbes helt i bund for at frigøre det .
3 .
Placer ansigt fra anlægget sættet omkring den nye stereo du vil installere . Sæt bagsiden af stereo ind i ansigtet først, så at ansigtet sidder jævnt med fronten af enheden . Læg stereo nærliggende til senere brug . På den nye ledninger fra din installation kit , strimler ned enderne af ledningerne 1 /2 tommer fra udgangen , samt ledninger fra den eksisterende selen fra den gamle stereoanlæg.
4 .

Sno enderne af samme farvede ledninger sammen , en ledning fra den gamle selen til den samme farve tråd af den nye sele . Gør dette med det gule og røde ledninger første , da disse er din magt og jordledninger . Udfør vride de resterende ledninger , når du er færdig , skal du bruge tape til helt at dække den udsatte ledninger af hvert par , du lige har snoet sammen . Træk en stribe tape omkring 4 inches lang og samle tråden seler sammen . Brug tape til at holde de to tæt sammen , så der er ingen løse ledninger bag din streg .
5 .
Sæt slutningen af den nye ledningsnet på bagsiden af din nye stereo . Skub seler tilbage i Dash -området og ned bag askebægeret i den nederste del af instrumentbrættet . Skub stereo tilbage i nichen på instrumentbrættet og bruge din gamle skruer til at fastgøre nye frontplade . Udskift Dash fra bagsædet , og skub det ned på plads , før du udskifter skruer . Instrumentbrættet skal passe stramt rundt om ratstammen . Husk at skubbe den sorte gummi pakning omkring ratstammen ned inde i instrumentbrættet , før man igen skrue .
 

8 0 2 4 5


Relaterede artikler


hvordan man installere en radio på en ’02 Nissan Altima
hvordan du installerer gaden glød lys
National Highway Traffic Safety område ædruelighed retningslinjer for testning
hvordan man tilslutte en lydsystem i en bil
hvordan man lægger 3M tape på malede og voksbehandlet overflader
afdeling af køretøjer & Highway Safety
hvordan man kan sætte på en udstødning tip til en Dodge lastbil
stereo receiver reparation tips
1995 volvo 940 hoveddør panel fjernelse
hvordan man tilslutte en jensen A1000 stereoforstærker