hvordan du installerer xm i en ’05 Nissan Altima

hvordan du installerer xm i en ’05 Nissan Altima

En XM radio Modtageren vil være forbundet i dit lager stereoanlæg , der fulgte med bilen . Bestanden stereo i 2005 Nissan Altima kommer pre-kabel til satellit- radio og forstærkere . Passageren side af instrumentbrættet skal fjernes fra rammen af Altima at få adgang til den bageste del af bestanden stereo og hårdt-wire XM modtageren direkte ind i bestanden stereo . Ingen Antenneanlæg vil være nødvendig, fordi bestanden stereo har ¨¦n og XM modtageren også har en antenne indbygget i det. Fra 2010 , havde XM satellit radio 170 kanaler og 69 af de kanaler var erhvervsmæssige gratis . Du vil nyde din nye XM radio i årevis efter du har afsluttet installationen

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
Afisoleringstænger .
 


1 .
Åbn handskerummet og fjern skruerne fra omkring kanten af feltet ved hjælp af skruetrækker . Disse skruer er nogle af de skruer, der holder på instrumentpanelet til rammen for Altima . Fjern skruerne fra i passagersiden side af instrumentbrættet , hvor døren møder stregen ved hjælp af skruetrækker .
2 .
Træk instrumentpanelet væk fra rammen . Få på ryggen og ligge i passagersiden-side gulv og find den bageste del af bestanden radiomodtager . Find den gule ledning . Dette vil være fjernbetjeningen ledning , der vil tænde XM modtageren og slukker, når du tænder bilen til og fra . Find de røde, gule og hvide runde indgange på bagsiden af bestanden radioen . Disse farvede forbindelser er RCA -stik til lyd .
3 .
Løsn skruen , der forbinder den gule ledning til bestanden modtageren . Træk kablet fra modtageren . Strip i slutningen af fjernbetjeningen ledning , der er tilsluttet XM modtageren ved hjælp af wire strippere . Twist den gule ledninger sammen og sæt ledningerne i stikket på bagsiden af bestanden stereo . Stram skruen på stikket ved hjælp af skruetrækker .
4 .
Sæt RCA indgange , der er forbundet til XM modtageren i den tilsvarende farvede forbindelser på bagsiden af bestanden stereo . Skjule ledninger mellem de revner , hvor Dash møder konsollen og læg XM modtageren på forsiden af stereo ved hjælp af lim, der fulgte med XM modtageren .
5 .
Sæt instrumentbrættet til sit lager position og erstatte skruer til deres huller . Stram skruerne ved hjælp af skruetrækker . Tænd for Altima og afprøve dine nye XM radio .
 

4 5 6 7 8


Relaterede artikler


hvordan man wire off - road lys
hvordan du udskifter batteriet i nøglering til et 1993 saab
hvordan du fjerner udluftning visirer
Silverado hul vagt instruktioner
hvordan man opbygger en 914 racerbil
hvordan man kan fjerne radioen fra en ’97 acura cl
Missouri lov om radar -detektorer
hvad køretøjer skal snekæder
hvordan du installerer en forstærker i et 2003 Chevy Silverado
hvordan man laver en forrude solskærm