hvordan du tilføjer flere hestekræfter til din Camaro

hvordan du tilføjer flere hestekræfter til din Camaro

Siden introduktionen i 1960'erne , har Chevrolet Camaro været gennem flere redesign og rekonfigurationer i årenes løb . Ligesom andre Pony Biler ligesom Mustang er Camaro et meget populært udgangspunkt for en ændret gade bil . Der er masser af dele til rådighed for dem til rimelige priser og Camaros er også normalt er let at arbejde med . Uanset om du ønsker at gå vild eller mild , er der flere forskellige måder at få mere magt ud af din Camaro motor

Du skal bruge: .
Socket sæt og skralden .
Specialty biler værktøjer .


1 .
Opgrader tændingssystemet . Mest Camaro motorer , især hvis de er ændret , vil drage fordel af en bedre tænding system . Tændingssystemet bestemmer, hvor meget gnist motoren bliver , og jo mere gnist bedre , især hvis motoren er ændret for at få mere luft og brændstof så godt. En elektronisk tænding erstatter de punkter på ældre Camaros med en optisk udløser og er enkel at installere i forhandleren . Der er også dyrere elektronisk tændinger og elektroniske distributører .
2 .
Installer en performance udstødning . Dette er Tuning 101 , når det kommer til næsten alle Camaros . Bestand udstødning er mindre end optimale i diameter og lager lyddæmpere er primært designet til støjreduktion og ikke resultater. En større diameter udstødning får brugt udstødningsgasser ud af motoren mere effektivt og gøre det muligt at gøre mere magt . Plus , vil din Camaro lyde den måde, det var hensigten. En udstødning bør installeres af en professionel , der er fortrolig med de værktøjer og teknikker til at gøre og eller installere udstødning .
3 .
Udskift mangfoldigheder med headers . Manifolderne er boltet til Camaro 's hoved og er de dele, der brugte udstødningsgasser fra motoren rejse igennem i deres vej ud af motoren . Jo bedre luften kan strømme ud , jo mere strøm motoren kan potentielt gøre . Bestand mangfoldigheder er normalt stemmer , hvilket betyder tykkere mure , tyndere passager for luften at rejse igennem og ru overflader , som hæmmer luftstrømmen . Tubular headers har glatte vægge og større passager , så motoren kører mere effektivt og kan gøre mere magt . Fjern mangfoldigheder fra hovedet og derefter installere overskrifterne i deres sted .
4 .
Installer en kold luft indtag . Dette gælder for nyere Camaros at udnytte brændstofindsprøjtning . Den kolde luft indtag består af store diameter slange og en stor filter . Dette erstatter den luft boks , som på lager form normalt ikke flyde luft til motoren så effektivt som den kunne. En CAI leverer langt mere , tæt, kold luft til motoren og kan realisere gevinster på op til 20- hk . At installere, fjerne luft kassen , hvorfra det boltene til motorrummet , og hvor det forbinder til indtaget på motoren . Installer den nye luftindtag i henhold til de medfølgende anvisninger .


Relaterede artikler


hvordan man installere en radio på en ’02 Nissan Altima
Highway Safety uddannelse
Californien CVC Motor Vehicle Safety Act
hvordan du installerer et femte hjul hitch
hvordan man kan sy på læder appliqués
DIY stænklapper
hvordan du gør din egen forrude bogstaver til en bil
hvordan du installerer Mustang tågelygter
hvordan man kan sætte på en udstødning tip til en Dodge lastbil
pioner equalizer installation