hvordan man etablerer en auto -lydsystem

hvordan man etablerer en auto -lydsystem

Installation af en stereolyd system i en bil indebærer mere end at tilslutte en stereo dæk . Hovedenheden , højttalerne , og alle forstærkere er nødvendige for at mode en komplet stereoanlæg bliver nødt til at være korrekt tilsluttet . Før installation af komponenterne , skal du sørge for dine komponenter er kompatible . Kompatibilitet betyder, at man kunne oprette forbindelse til hinanden , men endnu vigtigere , at højttalerne vil være i stand til at håndtere den belastning , der påhviler dem signalstyrken på hovedenheden og forstærker . Konsultere komponentens manualer at afgøre , om dens resulterende output er kompatibelt med bilens højttalere .

Du skal bruge:
Skiftenøgle
. Forstærker ledninger kit .
Eftermarkedet stereo installation ærme ( eller et bur ) .
Flad skruetrækker .
Ledningsnettet adapter .
Hovedenheden .
Forstærker .
Højttalere.
Flad skruetrækker .
Phillips skruetrækker .
Højttaler seletøj .
 

Sæt Stereo Deck


1 .
Tag negative batterikablet fra bilens batteri . Brug en tøs eller tang til at løsne kablets klemme og flytte den væk fra batteriet , indtil stereo installationen er færdig . Flytte den til indersiden af vognen.
2 .
Fjern fabrikken stereo som instrueret i bilens reparationshåndbog . Du kan få brug for at fjerne dashboardet paneler at få adgang til stereo montering dokken .
3 .
Tag stereo ledninger og antenne -kablet fra bagsiden af bestanden stereoanlæg . Tjek din specifikke bilens stereo ledninger stik til frigivelse mekanismer . Trække stikkene uden at klemme de mekanismer kan føre til skader på plastik stik .
fire .
Indsæt en frontplade adapter eller installation bur i bilens stereo dock . Brug en frontplade adapter specifikt til dit køretøj gøre , hvis de er tilgængelige . Skub anlægget buret i stereo dock og bøje metal faner med en flad skruetrækker til at sikre bur i docken .
5 .
Slut bilens stereo ledningsføring til et ledningsnet adapter . Adapteren vil niveau enhver kompatibilitet huller mellem de specifikke ledningsføringen af dit køretøj , og den nye stereo 's forretninger .
6 .
Sæt ledningsnettet adapter " fører " i afsætningen på bagsiden af nye stereo . Afsætningsmulighederne for stereo ledninger er placeret på højre side af eftermarkedet stereo bagpanel af forretninger . Høre stereo 's manual for specifik forbindelse diagrammer .
 

Tilslut en forstærker


1 .
Slut forstærkerens ledninger sættet ring terminal til den positive batteriet bly . Sæt strømkablet ( også inkluderet i AMP ledninger kit ) i ringen terminalen . For at forhindre kortslutning komponenter og skader ledninger , fjerne sikringen fra åbningen på ringen terminalen , indtil forstærkeren er fuldt installeret og tilsluttet .
2 .
strømkablet ind i det indre af køretøjet gennem firewallen . Konsultere din bils reparation manual for placeringen af stien mellem motorrummet og indersiden af vognen.
3 .
Slut patch kablerne til ledningsnettet adapteren fører beregnet til at modtage forstærker ledningsføring . Se ledningsnettet adapter manual for en nøjagtig patch-kabel diagram .
4 .
Før patch kabler gennem bagsiden af bilens stereo dock . Stien til køretøjets gulv gennem stereo dokken varierer lidt mellem forskellige køretøjer gør . Se manual for alléen er specifikke for dit køretøj .
5 .
Skub den nye stereo i anlægget buret , indtil den klikker på plads . Udskift paneler , der nødvendigvis var fjernet for at udskifte stereoanlæg .
6 .
Før forstærkeren ledninger til placeringen af AMP . For et professionelt udseende , løft tæppe i nærheden af døråbninger at skjule de ledninger , som du kører den til den bageste del af køretøjet. Læg strømkablet og patch -kabler på modsatte side af lastbilen for at hindre forstyrrelser .
7 .
Sæt strømkablet ind i forstærkeren . Tilslut patch kabler til signal -og turn- snor forretninger på forstærkeren . Tilslut jordledningen fra AMP 's jorden til en skrue eller bolt i nærheden af forstærkeren placering . ( For korrekt jordforbindelse , skal du vælge en skrue direkte forbundet til rammen af køretøjet , mindre end 20 inches fra AMP . )
 

Sæt Højttalere


1 .
Find bilens højttalere . De fleste biler har højttalere i dørpaneler og på den bageste dæk nær den bageste forruden .
2 .
Fjern højttaleren dækker med en flad skruetrækker eller trim panel afsked værktøj . Du kan få brug for at fjerne dørpaneler at få adgang til højttalere i dørene . Rådføre sig med reparation manual for særlige procedurer for at fjerne bilens dørpaneler .
3 .
Fjern talerne fra deres respektive dokker med en Phillips skruetrækker .
4 .

Tag højttalerkabler fra bagsiden af højttaleren .
5 .
Forbind højttalerledningerne til den nye højttalere . Brug en højttaler sele i forbindelse højttalere , der ikke er udstyret til at modtage højttaleren ledningerne fra bilen .
6 .
Placer nye højttalere i deres dokker og erstatte skruerne langs omkredsen . Udskift taleren dækker , og tryk fast til snap dem tilbage på plads . Udskift dørpaneler , hvis det var nødvendigt at fjerne dem at få adgang til døren højttalerne . Retur til batteriet .
7 .
Placer sikringen i sikringsholderen slot på ringen terminal ( for forstærkeren strømforsyningen).
8 .
Udskift negative batterikablet klemme i løbet af de negative batterikabel post . Spænd kablets klemme til stillingen med nøglen. Luk køretøjets kalechen.
 

gode råd og advarsler


 

  • Brug samme størrelse højttalerne at undgå at skulle øge taleren mounts til at passe forskellige størrelser højttalere .
9 0 2 3 5


Relaterede artikler


oplysninger om GPS tracking udstyr til køretøjer
hvordan man installere en radio på en ’02 Nissan Altima
hvordan man kan tilføje hestekræfter til en Mustang
1995 volvo 940 hoveddør panel fjernelse
DIY stænklapper
hvordan du installerer et kamera i bilen og stream til internettet
afdeling af køretøjer & Highway Safety
hvordan man tilslutte en radio til en 2003 Toyota matrix
om stereo effektforstærkere
hvordan du installerer en eftermarkedet omdrejningstæller på en 1995 Mustang