hvordan man kan øge hestekræfter i et 2003 Hyundai Tiburon

hvordan man kan øge hestekræfter i et 2003 Hyundai Tiburon

Hyundai Tiburon var en sporty front-wheel- bil fra koreanske maker Hyundai , der var overraskende flotte coupé styling . Selvom Tiburon ikke længere er i produktion , er det stadig en stor købe på brugtmarkedet . Og ligesom de fleste sport kompakte biler , tager denne model godt til en lille forbedring og tuning til mere magt og ydeevne. Der er en række forskellige måder at øge Tiburon 's hestekræfter

Du skal bruge: .
Socket sæt og skralden
. Specialty biler værktøjer .


1 .
Installer en CAI ( kold luft indtag ) . Dette er en af de mest almindelige ændringer , at ejere af moderne biler gør , når de forsøger at få mere magt fra deres biler . Stock luft kasser begrænse mængden af luft , at motoren får , og jo mere luft motoren bliver , jo mere strøm er det potentielt kan gøre . En CAI funktioner med stor diameter slange og en større kegle filter , der giver mere luft ind i indtag . At installere én , unbolt den eksisterende luft boks fra motorrummet og afmontere det fra indtagelsen . Installer den nye indtag , der sikrer , at filteret er placeret for at få masser af frisk luft .
2 .
Erstat den bestand , restriktiv udstødning . Mest originale udstødningssystemer er mindre end optimale , hvilket forsinker og begrænser strømmen af brugt udstødningsgasser , når de forlader motoren. Installation af en større diameter udstødning parret med en mere letflydende lyddæmper vil udløse skjulte magt i din motor , og som en bonus , det lyder bedre at gøre-eller i det mindste højere . Installation af en præstation udstødning bør gøres af en professionel butik , som det tager særlige værktøjer som en svejser , rørskærer og en elevator at få adgang til udstødningen .
3 .
Installer en rørformet header på en fire-cylindret Tiburon eller et par overskrifter på en V6-drevne Tiburon i stedet for bestanden mangfoldige . Fordeleren er den komponent , som ruterne brugte udstødningsgasser fra hovedet til udstødningen . Bestand mangfoldigheder er støbt , hvilket resulterer i mindre end optimal intern passager samt ru indvendige overflader , som begge kommer i vejen for glat , hurtig strøm af udstødningsgasser . Tubular headers har større interne og glatte vægge , der bliver udstødningsgasser ud af motoren hurtigere . Headers fungerer bedst med en performance udstødning og indtagelse . At installere dem , skal bestanden mangfoldigheder fjernes og overskrifterne boltet på i deres sted . Tjek din lokale love for at sikre overskrifter er TUEV .
4 .
Installer en lighter svinghjul . Bestand Tiburon svinghjul er tungere , end de behøver at være . Da de er boltet til krank og spin , når motoren kører , jo mindre er bedre . En lettere svinghjul låser latent hestekræfter og giver motoren til rev hurtigere så godt. En ny svinghjul skal installeres , når en ny kobling er ved at blive lagt i at gøre opgaven lettere .
5 .
Konverter motoren til tvungen induktion . Dette er en populær måde at få mere strøm fra Tiburon , men det er også en af de dyreste . Tvungen induktion med en turbolader eller kompressor styrker mere luft ind i motoren for en stor magt gevinst . Den ene af disse former for kits skal installeres af en person bekendt med denne type konvertering .


Relaterede artikler


valset rustfrit stål udstødning tips
programmering instruktioner til en Rondo nøglefri fjernbetjening
Hvordan konverterer jeg Sportster 883 til 1200 ?
grunde til at installere en transmission køler
audi nøglefri fjernprogrammering instruktioner
hvordan man tilføjer en kompressor til en Mustang
Hvordan installerer jeg navkapsler på en 1987 Buick lesabre ?
Hvordan fjerner jeg stereo fra en 2005 Nissan Altima ?
hvordan man programmerer nøglefri fjernbetjeninger til Dodge Ram 3500
hvordan du fjerner en overhead dvd