hvordan man kan sætte en lift kit på en Cherokee

hvordan man kan sætte en lift kit på en Cherokee

Installation af en elevator kit på din Jeep Cherokee vil forbedre sine off-road egenskaber . Jeeps er kendt som den mest kompetente firehjulstrukne køretøj . Tilføjelse af et lift kit vil virkelig gøre din Jeep Cherokee stand til at håndtere eventuelle off-road tilstand . Løft kits hæve bilens ramme fra akslen . Dette giver øget artikulation , bedre kendt som hjul rejser. Du kan installere løfte kit selv og spare nogle penge

Du skal bruge: .
Lug møtrik nøgle
Hydraulisk donkraft .
Jack står ( 2 ) .
Ratchet .
Socket sæt .

Front


1 .
Park køretøjet på en plan overflade og trække håndbremsen .
2 .
Løsn lug nødder på forsiden dæk med en lug møtrik skruenøgle . Placer en hydraulisk donkraft direkte under den aksel af din Jeep Cherokee . Løft køretøjet ved hjælp af donkraften nok til at fjerne dæk fra hubs .
3 .
Place to bukke på rammen direkte bag de nederste trækstænger af suspensionen . Dette vil gøre det muligt for suspensionen hænge nok til at fjerne suspensionen komponenter.
4 .
Fjern boltene på forsiden chok ved hjælp af en skralde og stikdåse . Der er to bolte i bunden holderen , og en bolt på toppen. Fjern chok samling fra køretøjet .
5 .
Fjern track- baren bolt på akslen ende . Må ikke fjerne både bolte på banen bar da dette vil medføre, at aksel til at falde ud af position .
6 .
Tag drag- linket fra Pitman arm ved at fjerne bolt med skralden og stikdåse . Den Pitman arm er knyttet til styretøj på køretøjet . Træk-link er stangen , der strækker sig fra Pitman arm til passagersiden navet af køretøjet .
7 .
Fjern bolte holder svaje-bar ende links på akslen ved hjælp af skralden og soklen.
8 .
Sænk aksel for at fjerne spiralfjedre . I passagersiden spole foråret har en bøjle , der bliver nødt til at blive fjernet ved hjælp af skralden og stik . I førersiden spole ikke har en bøjle .
9 .
Installer den nye spiralfjedre på plads . Fastgør spolen holder i passagersiden . Gentag trin 2 til 7 i omvendt rækkefølge for geninstallation.

Rear


1 .
Løsn lug møtrikker på bagdæk . Placer en hydraulisk donkraft direkte under køretøjet og løft det nok til at fjerne den bageste dæk .
2 .
Placer bukke på rammen af køretøjet til støtte for sin vægt .

3 .
Fjern nødder på U-bolte ved hjælp af skralden og stik . U-bolte vedhæfte aksel til den bladfjedre .
4 .
Sæt add- a- blad på bladfjeder pack . Stram U -bolt møtrikker ved hjælp af skralden og stik . Gentag dette trin for den modsatte side af køretøjet .
5 .
Sæt dæk og lavere køretøjet til jorden . Har din Jeep professionelt afstemt efter installation af elevator kit .


Relaterede artikler


National Highway Traffic Safety Administration
hvordan du installerer en transmission køler på en jeep
hvordan du installerer et femte hjul hitch
hvordan du installerer LED-lys på en ford mustang 5,0
hvordan du installerer en rollator udstødning på en jeep
hvordan du installerer en eftermarkedet omdrejningstæller på en 1995 Mustang
hvordan man kan sætte en lift kit på en Cherokee
Californien CVC Motor Vehicle Safety Act
hvordan man kan sætte på en udstødning tip til en Dodge lastbil
hvordan du gør din egen forrude bogstaver til en bil