hvordan man kan sy på læder appliqués

hvordan man kan sy på læder appliqués

Læder applikationer tilføje interesse , informationer eller specielle effekter til tøj , som ellers kunne være meget glatte . Det er ikke ualmindeligt at se disse applikationer på læder jakker , bukser og hatte , og også denimstof . Du kan maskinen sy disse applikationer på dig selv med nogle grundlæggende forståelse for den særlige egenskab af læder , der gør det anderledes end syning på regelmæssig klud stof

Du skal bruge: .
læder
Stof.
Læder saks .
Sticky stabilisator .
Stof limstift .
Machine nåle .
Symaskine .
Rayon tråd.


1 .
Skær applique design til den præcise konfiguration , du vil bruge .
2 .
Anvend stabilisator til bagsiden af applikation . Trim stabilisator , så det ikke vil vise rundt i kanterne . Brug en stof limstift til at sprede klæbestof på bagsiden af stabilisator . Placer applique på stoffet , hvor det er at være syet , og finger-tryk på plads .
3 .
Vælg en tråd , der er tungere end du normalt bruger . Lettere vægt tråde , især bomuld , har en tendens til at bryde , når sy igennem læder . Rayon er et godt valg , ifølge lave dem selv , hvilket i forhold tråde på læder og fundet rayon at sy de bedste , med den mindst brud .
4 .
Vælg den rigtige maskine synål til projektet . Hvis syning læder på læder , mejsel en læder nål kan anvendes . Hvis syning af læder på stof , som eksempelvis denim , bruge en almindelig , rund symaskine nål . Mejslen nålen skærer igennem materialet snarere end punktering det, der er godt , hvis begge er læder , men i en ikke-læder stof det vil skære fibrene forårsager et potentiale for at rive , ifølge Tippmann Læder .
5 .
Test anden størrelse nåle på skrot strimler af læder . Needle størrelser 11 , 14 eller 16 er den mest almindelige . Kanylen skal glide op og ned let på tråd, du har valgt . Hvis det ikke går til næste størrelse .
6 .
Indstil stingbredden mellem 3 1 /2 og 6 . Ved hjælp af en søm bredde på mindre end 3 1 /2 vil have en tendens til at rive læder , især hvis du har brugt læder nål . Afprøve de forskellige bredder med en un -threaded nål for at se, hvilken en der passer bedst for læder , du bruger.
7 .
Justér trådspændingen . Jo tykkere læder, jo lavere spænding indstilling bør være . Tråd nålen og test på en skrot til at etablere den rigtige indstilling .
8 .
Vælg en zigzag . Juster bredden på zigzag , så det går mindst 3 /16 af en tomme i fra kanten af applikationen . Enhver smallere , og læderet kan rive . Tætheden af maskerne vil være blevet oprettet af den indstilling, du har lavet tidligere til stingbredde . Test zig-zag på to rester af læder og justere hvis nødvendigt .
9 .
Bekræft , at applikationen er placeret præcis hvor du ønsker det . Sy applique på den underliggende struktur . Sy langsomt , så du kan følge formen på den applikation mere præcist .

gode råd og advarsler


 • Følg rundt i kanten af applikationen være omhyggelig med at altid have den ydre sting i zig-zag kun går gennem under stoffet tæt på kanten .
 • Brug ikke nåle til at holde applikation på plads . Dette vil efterlade uønskede punkteringer i læder .


 • Relaterede artikler


  Hvordan installerer jeg en eibach svaje bar på en GTI mkv ?
  proces af bil genanvendelse
  hvordan man kan slå bro over en stereo amp til mono
  hvordan du udskifter Chevrolet venture fjernbetjeningen batteri
  Hvordan installerer jeg en hage på en 2008 Jeep Wrangler ?
  chevy butterfly udstødning tips
  hvordan man kan måle fælg bredde
  hvordan man wire en Dodge Dakota til en trailer
  hvordan du installerer en radio i 1996 i et blazer
  Hvordan opbygger jeg en tendens -specifik bil ?