hvordan man kan tilføje hestekræfter til en Mustang

hvordan man kan tilføje hestekræfter til en Mustang

Ford Mustang behøver ingen introduktion til bilentusiaster , eller selv folk , der kunne pleje mindre om biler , for den sags skyld . Siden lanceringen i 1964 , har Mustang gået på at blive en af de mest populære og vedholdende amerikanske mærker nogensinde . Alle Mustang generationer så godt til ændringer , hvilket er grunden til de er sådan et populært udgangspunkt for en tilpasset bil . Uanset om det er gammelt eller nyt, der er mange måder at gå om at tilføje hestekræfter til din Mustang

Du skal bruge: .
Socket sæt og skralden
. Specialty biler værktøjer .


1 .
Installer tubulær overskrifter i stedet for den oprindelige mangfoldigheder . Dette virker for vintage Mustangs samt nyere modeller . Manifolderne er de dele , der er boltet til lederne på motoren og er ansvarlig for routing brugt udstødningsgasser ud af motoren til udstødningen . Stock mangfoldigheder har små interne passager og ru overflader , som begge hæmmer luftstrømmen . En rørformet header har større passager og en glat væg overflade for forbedret luftgennemstrømning. Disse er installeret ved først at fjerne bestanden mangfoldige og derefter sigtning sidehovedet på i stedet for de mange .
2 .
Udskift bestanden udstødningsgassen med en større diameter , performance udstødning og lyddæmper. Dette er en fantastisk kombination med den rørformede overskrifter . Bestand udstødning er normalt relativt små i diameter . Ved at installere en større diameter udstødning og bedre flydende lyddæmper , udstødningsgasser vil forlade motoren langt mere effektivt , så motoren til at gøre mere magt . En udstødning bør installeres af en person bekendt med denne type arbejde , da det kræver særlige værktøjer som en svejser og metal-skærende værktøjer .
3 .
Installer en kold luft indtag ( CAI ) i stedet for luft æske, som moderne , brændstof-indsprøjtning versioner af Mustang brug . En CAI består af stor diameter slange og et stort luftfilter , der giver mere frisk luft til motoren end den restriktive luften boksen gør . Fjern bestanden luften boksen hvor det forbindes til gasspjældet kroppen eller indtagelse på motoren og unbolt det fra motorrummet . Installer CAI i luften kassen plads med den medfølgende hardware . Sørg for, at filteret er placeret , hvor det er udsat for så meget frisk luft som muligt , væk fra varmen fra motoren .
4 .
Installer under-drev remskiver . Ligesom CAI , er dette en ændring , der er mest almindelige på moderne Mustangs . Den oprindelige trisser er større end de behøver at være , og røve motoren af magt . Ved at installere mindre remskiver er mindre strøm taget fra motoren ved komponenter som ventilatoren , vandpumpen og servostyring . At installere en under-drev skive , fjern bælter og bestanden remskive med en sokkel og en skralde . Installer den nye skive og geninstallere bælte .
5 .
Opgrader tændingssystemet . Ældre Mustangs navnlig, at der stadig brug point i fordeleren vil nyde godt af en elektronisk tænding . Dette erstatter de punkter med en optisk udløser end aldrig bliver slidt eller går ud af justering . Selvom magt gevinster ikke er store , vil motoren køre bedre og måske endda vende tilbage overlegen brændstoføkonomi .
6 .
Installer en turbolader eller kompressor . Tvungen induktion er en af de dyreste måder at få magten , men det er også en af de mest effektive . Begge disse metoder anvendes en kompressor til at tvinge mere luft ind i motoren for en heftig strøm gevinst . Der er off -the-shelf kits til rådighed , der kan boltes på din Mustang . Husk på, at dette er en involveret konvertering og bør gøres af en tekniker , der er fortrolig med disse typer af konverteringer for de bedste resultater.


Relaterede artikler


hvordan man kan sætte på en udstødning tip til en Dodge lastbil
National Highway Traffic Safety Administration
hvordan du installerer tågelygter på en v6 Mustang
vejledningen for at installere tilføje et blad på en Silverado
hvordan man installere en radio på en ’02 Nissan Altima
om stereo effektforstærkere
hvordan man kan øge hestekræfter i et 2003 Hyundai Tiburon
installationsinstruktioner til et radio i en 2001 Malibu
hvordan man kan ændre baggrunden på en Kenwood dnx5120
1995 volvo 940 hoveddør panel fjernelse