hvordan man tilslutte en lydsystem i en bil

hvordan man tilslutte en lydsystem i en bil

Hvis din bil har en dårlig lyd -system , så du allerede ved , hvor smertefuldt det er at høre din yndlingssang warble ud gennem konkurrenceforvridende højttalere . På den anden side , din bil stereoanlæg måske ikke virker på alle , og du er træt af ikke at have musik . Uanset hvad , valget er klart: Det er tid til at tilslutte en ny lyd system i bilen

Du skal bruge: .
Aftermarket stereo installation kit ( ledningsnet og installation beslag ) for din mærke og model af bil
Wire stripper .
Wire nødder .
Skruetrækkere .
Eftermarkedet stereo hovedenheden .
Eftermarkedet højttalere .
Bidetang .
Din bils lager stereo ledningsdiagrammet .

installere den nye hovedenhed


1 .
Tilslut din farvekodede eftermarked ledningsnet til din nye stereo 's wire sele . Første strip omkring 1 /4 tomme i plast belægning fra enderne af ledningerne på begge seler . Sno blottede ender af ensfarvede ledninger sammen , og skru en wire møtrik på hver ledning krydset .
2 .
Fjern din gamle stereoanlæg , hvis du har en . Dette kan indebære at fjerne den del af instrumentbrættet , som holder din gamle stereo i. Du skal kigge i din bils manual for særlige instrukser eller for at se om der er særlige værktøjer er nødvendige . Vær omhyggelig med ikke at bryde nogen af de plastik stykker , der holder dit lager stereoanlæg i, fordi du skal bruge dem til din nye . Du må heller ikke skære ledningerne fra bagsiden af dit lager stereo ; simpelthen tage stikket dem vil være tilstrækkeligt
3
Monter din eftermarked stereoanlæg beslag i instrumentbrættet i din bil . . De fleste eftermarkedet monteringssæt kommer med instrukser, som vil hjælpe dig gennem dette trin .
4 .
Installer din nye stereo 's montering ærme i monteringsrammen . Muffen har metal faner, du bliver nødt til at bøje udad med en skruetrækker . De faner vil holde den voksende ærme sikkert i monteringsrammen .
5 .
Sæt din eftermarkedet ledningsnet til bilens lager stereostik , og ind i bagsiden af din nye stereo .

6 .
Tænd din bil og tænde for din nye hovedenheden , der skal sikre, at det fungerer korrekt . Teste det, før det er monteret i instrumentbrættet vil spare dig besværet med demontering det , hvis der er nogen shorts til ledningerne .
7 .
Glid nye stereo ind i holderen , indtil den klikker sikkert på plads .
8 .
Sæt din bils instrumentbræt sammen igen .
9 .
Snap den medfølgende stykke af trim til forsiden af din eftermarkedet stereo , og du er færdig med installationen af dit nye hovedenheden .

installere nye højttalere


1 .
Fjern din gamle højttalere . Dette kan indebære at fjerne bilens dørpaneler eller trække op gulvtæppet på din bageste dæk , selv om de fleste bagerste bilens højttalere kan fjernes fra inde i din bils bagagerum . Igen , tjek i bilens manual for særlige nødvendige redskaber eller eventuelle særlige instrukser, som kan være nyttige .
to .
Skær bestand højtalertilslutningerne fra ledningerne , til at være sikker på at forlade nok ledning på stikkene til at genbruge dem om nødvendigt . Strip den gamle ledninger og bruge wire nødder i forbindelse med en længde på ny højttalerkabel til hver af de ledninger du skærer . Vær omhyggelig med at matche positive med positive , og negative med negativt som pr dit lager stereoanlæg 's ledningsdiagrammet . Nogle nye talere omfatter højttalerkabel i pakken . I dette tilfælde skal du bruge en længde af wiren , der indeholder stik til den nye højttaler . Normalt mindre stikket er negativ , og jo større stikket er positiv .
3 .
Monter din nye højttaler. Hvis det er muligt , udnytte de eksisterende monteringsdele fra dit lager højttalere . Ellers kan du bruge skruer der følger med dine nye højttalere eller improvisere med nogle skruer fra isenkræmmer.
4 .
Slut ledningerne til højttalerne , og tænd derefter dit stereoanlæg for at teste dem .
5 .
Hvis højttalerne arbejde , du kan sætte alting sammen igen , og du er god til at gå .

gode råd og advarsler


 • Hvis din bils lager stereostik er væk , kan du få en fra en losseplads . Nogle forhandlere bære dem for visse mærker, men de vil næsten helt sikkert kræve, at du køber en helt ny bil ledningsnettet .
 • Inden du køber noget eftermarked udskiftningskomponenter for bilens lager lydsystem , skal du vide, at de er kompatible til installation i bilen .
 • Hvis der er skære kræves til installation vil det være bedre at leje en bil audio installation professionelle , da de har de nødvendige redskaber til at fuldføre opgaven ordentligt .


 • Relaterede artikler


  hvordan du tilføjer forstærkere til fabrikken præmie lydsystemer
  hvordan du tilslutter en iPod til en bil cd afspiller
  hvordan du installerer en 240SX kort shifter
  p175/65r14 vs p175/70r14 dæk
  instruktioner til en 2wshr lcd fjernbetjening
  oplysninger om køretøjet tracking system
  hvordan du fjerner baghøjttaler panel på 2000 Dodge Neon
  hvordan man kan sætte neon lys på en motorcykel
  hvordan du installerer en pioner radio ?
  specifikationerne for en Garrett T25 turbo