installationsinstruktioner til et radio i en 2001 Malibu

installationsinstruktioner til et radio i en 2001 Malibu

I 2001 Chevy Malibu leveres med en standard AM /FM stereo enhed med indbygget i single-disc CD-afspiller . Valgfri stereoanlæg er tilgængelige via GM forhandler , herunder en multi-disc CD- skifter . Malibu ejere , der ønsker at opgradere deres fabrik stereo dæk med en eftermarkedet radio kan gøre det uden forudgående bil lydoplevelse . købe de nødvendige ledninger og faceplate adapter og installere den nye radio selv på mindre end to timer

Du skal bruge: .
10 mm skruenøgle
Trim panel afsked værktøj .
Stjerneskruetrækker .
Faceplate adapter .
GM antenne adapter .
Ledningsnettet adapter .


1 .
Åbn hætten af 2001 Chevy Malibu og afbryd det negative batterikablet fra den negative batteripol . Brug en 10 mm skruenøgle til at løsne klemme og fjern kablet . Flyt til indersiden af vognen.
2 .
lirke overkanten af trim panel omkring stereo væk fra instrumentbrættet ved hjælp af en trim panel værktøj til fjernelse eller flad skruetrækker . Grib panelet ved den øverste kant og træk den væk fra instrumentbrættet, afbryder klip på bagsiden af panelet hele vejen rundt .
3 .
Fjern de to skruer på hver side af Malibu 's fabrik stereo monteringsbeslag . Brug en Phillips-skruetrækker til skruerne og gemme dem til installationen af den nye radio .
4 .
Skub fabrikken enheden fra instrumentbrættet stereo dokken og tag stereo ledninger forbundet til udtag på bagsiden af radioen. Afmonterer antennekabel er tilsluttet stikkontakten i nederste højre hjørne af stereo bagpanel .
5 .
Skub faceplate adapteren i ledige stereo dockingstation . Skru de fire skruer , der blev fjernet for at udtrække bestanden stereo .
6 .
Saml stereo ledninger og antenne -kablet fra bagsiden af stereo dokken .
7 .
Sæt Malibu 's stereo ledninger stik i fører af ledningsnettet adapteren .
8 .
Sæt antennekablet ind i GM antennekabel adapter .

9 .
Sæt ledningsnettet adapteren stik i det tilsvarende forretninger på bagsiden af den nye radio . Sæt antennekablet adapteren i stikkontakten mærket " FM -antenne " på bagsiden af det sekundære enhed .
10 .
Skub den nye stereo i frontpladen adapteren , indtil det låser på plads .
11 .
Sæt trim panel omkring stereo dock . Tryk fast langs kanten af panelet for at sikre det på instrumentbrættet . Retur til batteriet .
12 .
Udskift negative batterikablet klemme omkring den negative batteripol . Spænd kablet til stillingen med nøglen. Luk Malibu 's kalechen.

gode råd og advarsler


 • Læg et tyndt klæde omkring bladet af trim panel Værktøjet eller flad skruetrækker til at beskytte lakken af trim panel .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan sætte på en udstødning tip til en Dodge lastbil
  hvordan man kan sy på læder appliqués
  hvordan du gør din egen forrude bogstaver til en bil
  hvordan man kan øge hestekræfter i et 2003 Hyundai Tiburon
  hvordan man kan øge hestekræfter på en 2005 Mustang V6
  Highway Safety uddannelse
  hvordan man kan downloade musik & gemme den i en SUV
  hvordan man installere en radio på en ’02 Nissan Altima
  bil lydsystem installation tips
  hvordan du installerer 6x9 højttalere til en 2001 grand am