pioner equalizer installation

pioner equalizer installation

I en verden af brugerdefinerede bilradio , er to punkter for entusiaster magt og kontrol . Kraftig bilradio kan formet ved at tilføje højttalere og forstærkere , samt høj-output stereo head enheder . Til kontrol, tilbyder delefiltre og equalizere den største støtte til de mest kræsne bruger . Equalizeren giver ejeren mulighed for at justere signalet fra bilens stereo til at skabe en lyd , der er skræddersyet til hende præference . Installer en equalizer ( eller EQ ) for at skabe en virkelig brugerdefineret klingende bilens stereoanlæg .

Du skal bruge:
Skiftenøgle eller tang
. Lille måler stereo kabel .
Bidetang .
Wire stripper .
Ledningsnettet adapter .
Patch -kabler .
 


1 .
Hæv hætte af køretøjet at få adgang til batteriet . Løsne bolten sikre den negative batterikabel til den negative batteriet terminalen med en skruenøgle eller tang . Flyt kablet væk fra batteriet, indtil equalizeren er blevet installeret. Flyt til indersiden af vognen.
2 .
Klip en ledning til en længde , der kan der spænder over afstanden mellem køretøjets sikringsholderen og placeringen af equalizeren . Brug en ledning stripper for at fjerne emaljen i hver ende af ledningen .
3 .
Find bilens sikringspanel og sted den afisolerede ende af den 16- gauge ledning til 12- volt strømkilde . Placering og indretning af sikringen panelet varierer køretøjer . Konsultere brugervejledningen for detaljerne .
4 .
Før strømkablet til placeringen af Pioneer equalizeren .
5 .
Sæt strøm ledning til EQ 's effekt .
6 .
Strip enderne af Jordlederen . Wiren bør ikke være længere end 18 inches for korrekt jordforbindelse . Tilslut ledning til Pioneer 's jorden input og en bolt eller skrue nærheden af enheden. Enhver skrue eller bolt , der er direkte forbundet til køretøjets stel vil tjene som en passende jordforbindelse punkt .
7 .
Fjern bilens stereo som instrueret i reparations- manual . Afbryd stereo ledningerne fra bagsiden af enheden . Tilslut stereo ledningsføring til et ledningsnet adapter og tilslut fører til passende afsætningsmuligheder på bagsiden af stereo . Sæt patch kabler i ledningsnettet ledninger og rute kablerne til placeringen af EQ .
8 .
Sæt stereo i stereo montering dokken af køretøjet ( se manual for instruktioner ) .
9 .
Sæt patch kabler i signalet og turn- snor indgange på Pioneer equalizer . Retur til batteriet .
10 .
Udskift negative batterikablet på den negative batteripol . Spænd kablet til stillingen med skruenøgle eller tang .
 

6 9 0 2 0


Relaterede artikler


afdeling af køretøjer & Highway Safety
hvordan du installerer xm i en ’05 Nissan Altima
stereo receiver reparation tips
hvordan du installerer en transmission køler på en jeep
hvordan man kan sætte en lift kit på en Cherokee
hvordan man installere en Pioneer GM - x904 forstærker
hvordan du installerer Mustang tågelygter
hvordan man kan øge hestekræfter på en 2005 Mustang V6
pioner equalizer installation
hvordan du vælger den rigtige bagenden gear