stereo receiver reparation tips

stereo receiver reparation tips

Bil audio installation og reparation kan være en vanskelig virksomhed , især uden den rette vejledning , og det kan være meget dyrt , når sådan noget dit stereoanlæg receiver pauser . Men en nonfunctioning modtager er ikke altid så forfærdeligt , som det kan synes , og kræver ofte kun meget mindre reparationer for at gendanne den til orden. Her er et par tips til at prøve .

Check Wiring

Dårlig ledninger er formentlig en af de mest almindeligt tilbagevendende problemer med bilens stereo installation , hovedsagelig fordi processen af bil audio installation kræver arbejder i meget små kvartaler . Hvis din modtager ikke fungerer som det skal , bør du først tjekke , at alle ledninger er korrekt . Det betyder, at du skal (1 ) træk stereo ud af instrumentbrættet, ( 2 ) finde stereo 's ledningsnettet 's punkt til fastgørelse på bilens ledninger og ( 3 ) skal du kontrollere , at alle ledninger er tilpasset korrekt . Du kan gøre dette ved at finde din bil og dit stereoanlæg 's eldiagram , og sørge for , at stereo konstante magt er knyttet til bilens konstante strøm , er stereo antenne linje knyttet til bilens antenne linje og så videre .

Check Sikringer

Hver stereo er bygget med en sikring , således at i tilfælde af at en eller anden grund , er for meget strøm pumpes gennem stereo , sikringen springer ud , snarere end det hele stereoanlæg. Men hvis sikringen er sprunget , så hele stereo lukker ned , blot fordi sikringen er sprunget . At reparere denne , er alt hvad du behøver at gøre udskifte den defekte sikring med en ny sikring .

Check blottede ledninger

Eksponeret ledninger i bilens receiver kan også forårsage lignende diagnostiske problemer, som gør det stereo ud som om det er helt nonfunctional . Hvis nogen ledning , der er knyttet til dit stereoanlæg , er efterladt blottet og røre noget metal , vil stereo genkende dette som et problem , og normalt vil slukke sig selv for at forhindre alvorlig skade . At løse dette problem er også meget enkel : . at forhindre, at udsatte ledninger hindrer dit stereoanlæg 's præstation , bare være sikker på at hætten , tape eller klippe overskydende kabel, der er knyttet til dit stereoanlæg 's ledningsnet

Diagnostik Noises

Ofte din stereo vil udlede nogle lyde , der kan hjælpe dig med at diagnosticere problemet . Men hvis dit stereoanlæg installation når et punkt, hvor du hører lyd indblanding , så kan det være tid til at ringe til en professionel , fordi det er et alvorligt problem . Du bør også vide , at når du hører statiske revving udsendes fra dit stereoanlæg , når du tænder for bilens varmeapparat eller tænding , eller når du accelererer, betyder det, at du har skadet stereo , og det mest sandsynlige behov udskiftes.

6 9 1 2 3


Relaterede artikler


installationsinstruktioner til et radio i en 2001 Malibu
1995 volvo 940 hoveddør panel fjernelse
hvordan du installerer et kamera i bilen og stream til internettet
National Highway Traffic Safety område ædruelighed retningslinjer for testning
hvordan du installerer gaden glød lys
National Highway Traffic Safety Administration
hvordan man kan sy på læder appliqués
hvordan du installerer en transmission køler på en jeep
hvordan du vælger den rigtige bagenden gear
Highway Safety uddannelse