DIY fire stik ledninger nytte trailer

DIY fire stik ledninger nytte trailer

Lette lastbiler og sport utility vehicles bruges ofte til at trække biler , både , campingvogne eller last trailere . I USA har mange stater og lokale regeringer love , der forbyder det trækkende af trailere , der mangler signallamper og side markører . Da de fleste trailere sælges i USA er formonteret med kabler med disse lamper , det eneste krav er at forbinde disse trailere til en bil elektrisk system . Ejeren af en brugerdefineret trailer vil ofte vælge at custom-wire en trailer i tilfælde af, at en trailer ikke er formonteret med kabler til at forbinde til en bil elektrisk system .

Du skal bruge:
Fire-pin trailer-ende ledningsnet
. Brun elektrisk ledning .
Green elektriske ledninger .
Hvide elektriske ledninger .
Gul elektrisk ledning .
Splejse terminal stik .
Elektriske tænger .
Krympe-stil ring terminal .
Venstre blinklyset /baglygte beholder .
Højresving signal /baglygte beholder .
Markeringslygte beholdere ( 2 ) .
Skruetrækker .
Galvaniseret metal skruer .
Bor med assorterede bor ( valgfrit ) .
 


1 .
Installer blinklyset /baglygte beholdere til traileren . Typisk en trailer vil have forborede huller , hvor beholderne skal bolt til , hvis ikke, bore et hul i traileren pr beholder , og bruge monteringsdele ( skruer , låseskiver , nødder , osv. ), som er inkluderet i beholderne til at installere til trailer . Installer markeringslygte beholdere på samme måde , en til hver side af traileren .
2 .
Skær en længde af grønne ledning , der strækker sig fra traileren bolden stikket til højre drej signal beholder . Ved hjælp af en splejsning terminal stik , splejsning den grønne ledning med blinklyset ledning . Skære en længde på gule ledning , der strækker sig fra traileren bolden til venstre drej beholder . Splejse den gule ledning til venstre blinklys ledning .
3 .
Skær en længde på hvid ledning , der strækker sig fra traileren bolden stikket til den forreste del af traileren rammen . Strip 1 /2 tommer af isoleringen fra den ene ende af wiren , og placer ringen terminalen over den afisolerede ende . Crimp ringen terminal til wiren . Placer en metal skrue i hullet i ringen terminalen .

Hvis der er en forboret hul i fronten af traileren frame , placeres skruen ind i hullet , og spænd skruen til at holde terminalen til traileren rammen . Hvis der ikke hul findes , bore et lille hul i den forreste del af traileren rammen , og indsæt skruen som ovenfor
4
Klip fire længder af brune ledning : . en lang nok til at nå fra traileren bolden stikket til venstre baglygte , en nå fra traileren bolden stikket til højre baglygte , en nå fra traileren bolden stik til venstre sidemarkeringslygte beholder og en nå fra traileren bolden stikket til højre-sidemarkeringslygte beholder .
5 .
Splice hver baglygte beholder ledning til deres respektive brune ledning . Splejse hver markeringslygte ledning til deres respektive brune ledning .
6 .
Splice alle fire brune trailer ledninger til den brune ledning på traileren sele. Splejse den gule trailer ledning til den gule udnytte ledning , den grønne selen ledning til den grønne trailer ledning , og den hvide trailer ledning til den hvide sele ledning .
 

2 5 6 9 1


Relaterede artikler


hvordan du installerer en bil lyd-cd -afspiller på en Oldsmobile alero
stereo receiver reparation tips
hvordan man programmerer en prestige bil fjernbetjening
hvordan man etablerer en bil audio system
National Highway Traffic Safety område ædruelighed retningslinjer for testning
hvordan man kan tilslutte subwoofere i en 2000 Dodge frygtløse
hvordan du installerer en rollator udstødning på en jeep
hvordan du installerer LED-lys på en ford mustang 5,0
hvordan du fjerner en overhead dvd
oplysninger om luft- tur suspension