DIY : ladrumsindsatse

DIY : ladrumsindsatse

Ladrumsindsatse beskytte lastrum af pickup trucks fra ridser , buler og vejrlig . Tilføjelse af en seng liner til din afhentning last område vil give lastbilen et nyt udseende , også . Du kan anvende en seng liner blot med et par værktøjer, du kan finde hos enhver isenkræmmer . Anvendelse af en seng liner selv er billigere end at have det gjort af en professionel , det vil tage dig omkring to timer. Når den nye seng liner er tørret , kan du bruge pickup sengen for at holde næsten alt

Du skal bruge: .
Topnøgle .
Skruetrækker .
Broom .
Bil sæbe .
3 håndklæder .
Afdækningstape .
Skuresvamp .
Xylen.
Bed liner .
2- tommer pensel .
2 maleruller .


1 .
Fjern bagklappen fra pickup ved at tage ud for bolte og skruer holder den på plads ved hjælp af en topnøgle og skruetrækker . Placer bagklappen til side , så det kan males med sengen foring .
2 .
Sweep enhver snavs fra bagsiden af lasten sengen ved hjælp af en kost . Tør ned sengen for at fjerne støv og pletter med bil sæbe og et håndklæde . Du skal rengøre overfladen , for sengen liner at holde sig til sengen .
3 .
Anvend afdækningstape til dele af sengen , såsom trim , at du don ' t ønsker omfattet af spray -on seng liner . Den afdækningstape vil beskytte de dele af pickup fra at få dækket med super-klæbende seng liner . Dæk alle låse , bolte , skruer og afløb med malertape .
4 .
Gnid ned hele sengen med en skuresvamp til Scuff overfladen . Dette vil bidrage til at skabe et stærkere bånd mellem lakken og sengen liner . Tør støvet væk skabt af skuresvamp med en fugtig klud og lad overfladen tørre .
5 .
Tør de områder i sengen , der vil blive foret med et håndklæde dyppet i xylen . Dette kemiske vil bidrage yderligere til at forberede sengen for foringen . Tillad Xylen tørre i 10 minutter på ladrummet overfladen . Brug sikkerhedsudstyr , såsom beskyttende briller , handsker og åndedrætsværn når man arbejder med dette kemikalie.
6 .
ryste op i sengen liner i en dåse , grundigt , at blande alle kemikalierne . Coat sømmene og hjørner af sengen med en enkelt , jævnt lag ved hjælp af 2- tommer pensel .
7 .
Påfør et lag af sengen liner på front og sider af sengen med malingen valsen. Påfør et enkelt lag af sengen liner på gulvet og bagklappen med malerulle . Brug penslen til at røre op nogen svære at nå steder . Tillad sengen liner til tørring i seks timer.
8 .
Påfør et andet lag af sengen liner til hele sengen og bagklap med en ny malerrulle . En anden lag vil give sengen ekstra beskyttelse . Tillad det andet lag tørre i 24 timer. Tør væk uønsket seng foring , der kunne have dryppet , med et håndklæde og xylen .
9 .
Fjern malertape fra trim , låse , bolte og afløb , der blev anvendt i Trin 3 . Geninstallere bagklappen til pickup truck .

gode råd og advarsler


 • Rør eller ryst sengen liner jævne mellemrum for at forhindre klumper i malingen .
 • Undgå at anvende seng liner i direkte sollys .
 • Bær beskyttelsesudstyr , såsom briller , handsker og åndedrætsværn , mens anvendelse seng liner .


 • Relaterede artikler


  hvordan man programmerer en Ford Explorer garage fjernbetjening
  pioner equalizer installation
  hvordan du installerer et kamera i bilen og stream til internettet
  stereo receiver reparation tips
  hvordan du installerer en kold luft indtag på en bil
  hvordan du installerer en hd bilradio
  hvordan man kan sætte en lift kit på en Cherokee
  hvordan man kan ændre størrelsen af dæk
  hvordan man tilslutte en lydsystem i en bil
  hvordan man opbygger en brugerdefineret lastbil