hvad er formålet med en bil spoiler ?

hvad er formålet med en bil spoiler ?

Bil spoilere har to hovedformål . Den første er at reducere mængden af træk skabt af køretøjet , og dermed øge sin hastighed . Den anden er at generere en nedadgående kraft på dækkene for at øge mængden af trækkraft , de har på kørslen overfladen . De gør dette ved at manipulere luftstrømmen omkring en kørende bil når luften møder overfladen af spoiler

Træk

Træk er modstanden skabt af luften et køretøj passerer igennem . Da luften er en meget let , lav densitet materiale , betyder det ikke hindrer objekter passerer gennem den ved lavere hastigheder . Men som et objekt bevæger sig med en højere hastighed , forskyder det en større volumen , og vægt , af luft . På disse hastigheder , skubber luften tilbage eller modstår objektet bevæger sig igennem det . Objekter af forskellige former generere forskellige mængder af træk .

Biler og Drag

Når du flytter ved høje hastigheder , biler mødes luftmodstand og generere træk . Igen , ved normal kørsel hastigheder , ikke trække ikke påvirke behandlingen af køretøjet . Men ved høje hastigheder , når store mængder af træk genereres , kan bilen blive bremset betydeligt . En spoiler er designet til at gøre luftstrømmen rundt om et køretøj på en sådan måde, at det genererer mindre træk . Når bilen ikke behøver at skubbe imod så meget luftmodstand , dens maksimale hastighed øger

Traction

Mængden af trækkraft et køretøj har , afhænger af et par forskellige faktorer : dens vægt , mængden af dæk i kontakt med vejen og gribende magt gummi på dækket . For de fleste biler , racing især biler , mindre vægt er bedre . En lettere bil vil accelerere hurtigere og ikke bruge så meget brændstof . Men faldende en bilens vægt også reducerer sine trækkraft . En spoiler kan vinkles til at forårsage luften omkring en hurtig bevægelse bil til at presse ned på køretøjet , at lægge mere nedadgående kraft på dækket uden at øge bilens vægt .

Rear Spoilers

Spoilere kan placeres på foran eller bag på et køretøj . En flad overflade holdes på en ret vinkel til luftstrømmen genererer mere træk end de fleste andre overflader , og de fleste køretøjer har netop sådan en flad overflade på bagsiden , hvilket er hvor de genererer de fleste af deres træk . De fleste bag spoilere er primært installeret for at reducere mængden af træk et køretøj skaber . Den lidt off-horisontale vinkel på en hækspoiler forhindrer nogle af luften fra følgende bagsiden konturerne af køretøjets og skabe en sugeeffekt .

Front Spoiler

Nogle biler har spoilere installeret på forsiden af køretøjet som godt . Front spoilere er normalt kun findes på højtydende køretøjer konstrueret til at køre ved ekstremt høje hastigheder . Da de fleste af de træk en bil genererer, er oprettet på bagsiden af køretøjet, foran spoilere er for det meste der for at skabe nedadgående kraft på de forreste dæk . Dette øger trækkraft af de forreste dæk ved højere hastigheder , som giver føreren mulighed for at opretholde kontrollen over køretøjet .


Relaterede artikler


hvordan man kan øge motorens hestekræfter på en Saab 9000
hvordan du installerer 6x9 højttalere til en 2001 grand am
vinterdæk oplysninger
hvordan man kan sætte på en udstødning tip til en Dodge lastbil
National Highway Traffic Safety område ædruelighed retningslinjer for testning
hvordan du installerer en eftermarkedet omdrejningstæller på en 1995 Mustang
hvordan man kan sætte en lift kit på en Cherokee
hvordan du gør din egen forrude bogstaver til en bil
hvordan man etablerer en auto -lydsystem
hvordan man installere en Pioneer GM - x904 forstærker