hvordan du fjerner en bestop fra en 1997 Jeep Wrangler

hvordan du fjerner en bestop fra en 1997 Jeep Wrangler

Bestop er en virksomhed , der har produceret låg til Jeeps i over 50 år . Toppen er lavet af lærred , og er designet til at være faldet ned nemt for en hurtig tur eller sat til regnfulde vejr. Hvis den øverste på din 1997 Jeep Wrangler er beskadiget og skal udskiftes , eller hvis du ønsker at installere en anden top på dit køretøj , så bliver du nødt til at fjerne Bestop helt fra Jeep . Det vil tage mindst en time til at gøre

Du skal bruge: .
Open-skruenøgle sæt
. Stjerneskruetrækker .
Hammer .
Torx-hoved driveren sæt .


1 .
Træk tilbage stof på toppen, hvor forruden møder i toppen, for at afsløre den forreste kant af rammen af den øverste . Skrælle stoffet omkring portåbningen på den vertikale del af toppen. Løft op omkring kanten af den øverste , lige under vinduerne , for at trække ud i toppen af bæltet skinne . Skræl ud i toppen fra læben omkring bagklappen så godt.
2 .
Åbn døren. Fjern benene fra de bageste bue tilknytning til de vigtigste taget buret ved hjælp af dine hænder . Unzip og fjern vinduer. Træk op i hjørnerne af toppen, lige over baglygterne , til at frigive hele omkredsen af toppen fra den bageste halvdel af Jeep .
3 .
Tag holderen øverst indefra støtte barer ved hånden . Skrælle forsiden af toppen fra forruden holder på toppen af forruden. Unbolt beslagene fra siderne af Jeep top ved hjælp af en open-end skruenøgle , stjerneskruetrækker og en Torx-hoved driver . Træk fra hinanden buer og beslag fra toppen og tag Bestop som en samlet enhed .


Relaterede artikler


hvordan man kan kontrollere , om en forfængelighed plade er taget
Californien CVC Motor Vehicle Safety Act
National Highway Traffic Safety Administration
bil lydsystem installation tips
ford radio udsendelse instruktioner
hvordan du får mest bas fra en 6- ved -9 TS - a6991r højttaler
hvordan man kan sætte en radio i en 1971 Corvette
afdeling af køretøjer & Highway Safety
hvordan man programmerer en Ford Explorer garage fjernbetjening
hvordan du installerer xm i en ’05 Nissan Altima