hvordan du installerer en kold luft indtag på en ’02 borgerlige

hvordan du installerer en kold luft indtag på en ’02 borgerlige

Udskiftning af bestanden luften boks med en kold luft indtag er en populær opgradering . Bestanden luft boks er relativt restriktiv og ikke lader motoren få en optimal mængde luft . En kold luft indtag , på den anden side , leverer mere kold , tætte luft til motoren , som gør det muligt at producere mere strøm . En kold luftindtag består af større indtag slange og en større kegle filter monteret på enden af slangen
1 .
Unbolt huset for luftfilter , der ligger foran forruden på bagsiden af motoren . Brug en skruetrækker til at fjerne skruer og fjern dækslet . Sæt luftfilteret side . Løsne og fjerne de bolte , der fastgør filterhuset til motoren ved hjælp af en sokkel og en skralde .
2 .
Fjern luftindtaget røret bolte med en sokkel og sæt luftindtag til side . Fjern luftfilteret huset , når indtagelsen er fjernet ved at trykke ned på tappen på filterhuset , som du trækker den ud .
3 .
Find og fjern slangen sidder under luftfilteret boliger, der er fastgjort til motoren . Brug et stik til at fjerne lufttemperaturen afsender , også placeret under luftfilteret boliger, og gevind ind i motoren . Unbolt de beslag til koblingskablet . Luftfilteret kit vil sandsynligvis komme med en ny beslag til koblingskablet . Fjern bolte til luft kassen monteringsbeslaget monteret på transmissionen .
4 .
Installer koblingskablet beslag , der fulgte med indtagelse kit . Skub muffen for luftindtaget slangen på gashåndtaget kroppen . Spænd en slangeklemme rundt ærmet for at sikre det til gas kroppen . Skub anden slangeklemme over ærmet , som senere vil blive brugt til at stramme muffen til luftindtaget slangen . Hvis det er relevant , skal du installere luften temperaturføleren ind i ærmet .
5 .
Installer luftindtaget slangen på ærmet , som blev installeret på gashåndtaget kroppen . Spænd slangen klemme med en skruetrækker . Bolt på beslaget , der understøtter luftindtaget røret med den medfølgende hardware . Geninstaller ånderøret slangen fra motoren til den nye indtag .
6 .
Skub den anden adapteren på enden af indtagelsen slange med en slangeklemme . Skub den nederste indtag røret på adapteren og spænd den med en slangeklemme . Installer støtte beslag til lavere indtag rør . Installer kobling linje på nye konsol .
7 .
Park foran på bilen på ramper , eller tag det op med en gulv -stik, og støtter det sikkert på begge sider med bukke . Installer store filter på enden af den nederste indtag rør med en slangeklemme , der sikrer, at filteret er placeret , hvor det er udsat for frisk , indkommende luft . Sænk bilen .


Relaterede artikler


hvordan du installerer en kold luft indtag på en ’02 borgerlige
hvordan man kan sætte en lift kit på en Cherokee
Californien CVC Motor Vehicle Safety Act
hvordan du installerer en 2002 borgerlige ex kold luft indtag
hvordan du installerer LED-lys på en ford mustang 5,0
Holley karburator tuning tips
hvordan du fjerner stereoanlægget fra en 2002 grand prix
hvordan du installerer en nummerplade beslag på en Dodge Ram 2500
hvordan du installerer en radio i en 2008 Dodge Ram
hvordan man lægger 3M tape på malede og voksbehandlet overflader