hvordan du tilføjer flere hestekræfter til en 2004 5,7 Hemi

hvordan du tilføjer flere hestekræfter til en 2004 5,7 Hemi

Den Hemi motor er en af de mest legendariske amerikanske kraftværker nogensinde udtænkt . Afledt af den halvkugleformede formen af motorens forbrændingskamre, navnet Hemi simpelthen repræsenterer effekt og drejningsmoment ( og masser af det ) til den brede offentlighed . Som enhver motor selv, kan selv en massiv motor som en 5,7- liters Hemi blive forbedret med lidt tweak her og en fin melodi der . For dem, der ønsker at få mere magt fra deres Hemis , er der en hel del muligheder , lige fra milde til vilde
1 .
omprogrammere Engine Control Unit ( ECU ) . Også kendt som flashe , dette er en teknik, hvor motorens computer er fyldt med forskellige software , der ændrer sig, når og hvor meget brændstof , luft og gnist motoren modtager . Dette kan igen øge hestekræfter og drejningsmoment . Flashe en Hemi computer kræver brug af komplekse biler diagnostisk udstyr og bør kun udføres af en erfaren tekniker .
2 .
Udskift mangfoldigheder med performance headers . Den Hemi 's lager mangfoldigheder er designet til masseproduktion og til at opfylde strenge støj og emissioner . Som sådan , de ikke flyde så godt, som de kunne på grund af deres mindre end optimal intern passager og ru støbning . Tubular overskrifter har større interne passager og glatte overflader for overlegen luftstrøm som udstødningsgasser ud af motoren . Dette gør det muligt for motoren til at køre mere effektivt og gøre mere magt . Installer overskrifter i stedet for bestanden mangfoldigheder på samme sted .
3 .
Installer en større diameter udstødning . Ligesom overskrifter , udstødning en større diameter vil fjerne brugt udstødningsgasser fra motoren mere effektivt end den bestand udstødningen , så motoren til at skabe flere hestekræfter i processen . Din Hemi vil også lyder bedre , med en dybere udstødning note . Udstødning installationen er normalt ganske involveret og tager særligt værktøj og udstyr , herunder en elevator og svejsning og skæring forsyninger . Du kan have en udstødning fremstillet til din Hemi eller købe en off -the-shelf én.
4 .
Installer en kold luft indtag ( CAI ) . En bestand Hemi luft boks er relativt restriktiv . Jo mere kold luft en motor kan få , desto mere må potentielle magt, den har . En kold luftindtag har store diameter slange og en større , filter mere frit vejrtrækning kegle monteret på enden af det , der leverer tættere , kold luft til indtaget side af motoren . Hvis du vil installere en CAI , skal du fjerne den bestand luften kassen , hvorfra det er boltet fast til motorrummet og afmontere det fra motorens indsugning. Installer CAI på plads , der sikrer, at filteret er placeret , hvor det kan modtage frisk , kold luft .
5 .
Supercharge eller turbo motoren . Det er den teknik , der bruges af Hemi ejere, der ønsker stor kraft gevinster fra deres motorer . Begge disse teknikker bruge en kompressor til at tvinge luft ind i motoren for store hestekræfter gevinster . Dette er også en af de mest komplekse og dyre metoder til at få mere strøm fra en motor . En erfaren tekniker skal installere en turbo eller kompressor .
 

2 3 4 6 0


Relaterede artikler


installationsinstruktioner til et radio i en 2001 Malibu
hvordan man installere en Pioneer GM - x904 forstærker
hvordan du installerer en eftermarkedet omdrejningstæller på en 1995 Mustang
hvordan du fjerner stereoanlægget fra en 2002 grand prix
vejledningen for at installere tilføje et blad på en Silverado
hvordan man wire en bil voltmeteret
bilstereo wire farve guide
hvordan du opgraderer hestekræfter i en 1989 Honda Prelude
hvordan man kan ændre visningen fra Celsius til Fahrenheit på en 2001 Jetta
hvordan du installerer hætte skovler om en Mustang GT