hvordan man kan øge hestekræfter på en 4Runner

hvordan man kan øge hestekræfter på en 4Runner

Toyota 4Runner har været en udbredt elsket lastbil lige siden det blev indført , takket være dens robuste gode udseende , ydeevne og pålidelighed . Mens mange ejere er tilfredse med udførelsen af deres 4Runners på lager form , mange andre ønsker mere performance . Takket være populariteten af modellen , der er mange valg på eftermarkedet , som sigter på at øge hestekræfter af 4Runner , fra udstødning til en mere omfattende kompressor kits ; disse opgraderinger passer til ethvert budget , lige fra beskedne til generøse .
1 .
Installer en kold luft indtag ( CAI ) . Bestanden 4Runner luft boksen begrænser strømmen af luft til motoren indtag , der kvæler den mængde hestekræfter , at det potentielt kan producere . En kold luftindtag består af større diameter slanger og en større filter monteret på enden af slangen . CAI leverer ekstra kold luft til motoren , hvilket er godt for magt , såvel som for gas svar. At installere en kold luftindtag , fjerne bestanden luften boksen hvor det boltene til motorrummet og afmontere det fra speederen kroppen . Installer den nye indtag på plads .
2 .
Udskift bestanden udstødningsgassen med en større diameter en . Som de fleste fabrik udstødninger, er den ene på 4Runner ikke udformet med maksimal ydelse i tankerne . Udskiftning af bestanden udstødningsgassen med en lavet af større diameter slanger får brugt udstødningsgasser ud af motoren hurtigere , hvilket øger luftgennemstrømning og hestekræfter . Du kan have en lyddæmper butik fabrikere en udstødning eller købe en off -the-shelf -systemet .
3 .
Installer tubulær overskrifter i stedet for bestanden mangfoldigheder . Stemmer, fabrik mangfoldigheder har små interne passager og en ru overflade , der bremser luftstrømmen og reducere effektiviteten af motoren . Tubular overskrifter på den anden side har glattere overflade og større interne , der fremmer en effektiv strøm af udstødningsgas , når de forlader motoren . For at installere overskrifter , unbolt bestanden udstødningsmanifolder, samt noget i vejen for få adgang til dem . Installer overskrifter på samme måde , at mangfoldigheder blev installeret .
4 .
Installer en større diameter udstødning og en free-flow lydpotte . Bestanden 4Runner udstødning er mindre end optimale i diameter , som forhindrer motoren i at køre så glat som den kunne . En forestilling udstødning vil have større diameter slanger og vil fremme effektivt flow af udstødningsgassen for en højere ydeevne . Dette kan installeres af en lyddæmper butik , som det tager specialværktøj og ekspertise til at installere .
5 .
Supercharge motoren med en TRD ( Toyota Racing Development ) supercharger . Toyota har udviklet en høj kvalitet kompressoren kit til deres høje ydeevne 4Runners at dramatisk øger effekt af motoren ved at tvinge mere luft ind i den på indtagelse side . En kompressor skal installeres af en professionel forretning fortrolig med denne form for konvertering , for de bedste resultater.


Relaterede artikler


hvordan du installerer en radio i en 2008 Dodge Ram
afdeling af køretøjer & Highway Safety
hvordan du fjerner radio lavine
hvordan du installerer en kicker amp
vinterdæk oplysninger
hvordan man kan sætte Sirius satellit radio i en 2008 lancer es
hvordan man kan sy på læder appliqués
hvordan du installerer en subwoofer i en 2004 honda pilot
tonet love for Massachusetts
hvordan du installerer gaden glød lys