hvordan man kan øge motorens hestekræfter på en Saab 9000

hvordan man kan øge motorens hestekræfter på en Saab 9000

9000- var en fire- dørs sedan , som den svenske bilproducent Saab . I modsætning til de finurlige udseende 900 , som havde mere traditionelle Saab styling , den 9000 har lige , konservativ linjer . Det var en meget populær model , og er stadig forholdsvis populær som en brugt køb . Men i modsætning til nogle gør ligesom BMW , er der ikke en overskridelse af ydeevne opgraderinger til rådighed for 9000. Men der er nogle forbedringer, der kan gøres for at det for at få flere hestekræfter fra både den turboladede og den normalt indsugning versioner af 9000 .

Du skal bruge: .
Socket sæt og ratchetSpecialty biler værktøjer
 


1
Installer en større diameter udstødning . Dette er en af de mest almindelige og effektive metoder til at øge hestekræfter af enhver bil , herunder 9000. Bestanden Saab udstødning er mindre end optimale i diameter , så det brugte udstødningsgasserne ikke forlade motoren så effektivt som de kunne . En større diameter udstødning og free- flow udstødning giver motoren til at køre mere effektivt og gøre mere magt . Der er off -the-shelf udtømmer for 9000, eller du kan have en lyddæmper butik svejse en ny udstødning og installere en performance lyddæmper .
2 .
Opgrader elektronik . Den 9000 er ny nok , at det nyder godt af omprogrammeret elektronik . En forestilling chip ændrer hvor meget brændstof , luft og gnist motoren modtager og kan resultere i mærkbare forbedringer af indsatsen . En simpel computer chip er generelt forholdsvis let at installere og er også let reversibel , hvis du ønsker at returnere bilen til bestanden . En forestilling chip virker meget godt på en turboladet 9000 , hvor motoren kan få op til 50 hestekræfter .
3 .
Installer en forestilling indtagelse . På lager form , er luften feltet på en 9000 restriktiv og ikke lader så meget kold luft ind i motoren som en performance filter . En større kegle filter vil levere mere kold , tætte luft til motoren og øge mængden af hestekræfter , at det gør . Dette er en enkel installation . Fjern den eksisterende luft boksen ved unbolting det fra motorrummet og afbrydelse det fra indtag . Installer den nye indtag i stedet for luft kassen .
4 .
Up the boost på turboladede modeller . På modeller lavet før 1991 , skal du blot dreje justerbare boost knappen er placeret under instrumentbrættet i førerens side . Der er en skrue i midten af en ventil . Drej skruen og turbo boost går op . Bare sørg for du også øge mængden af brændstof, som motoren bliver , som kan opnås med en justerbar brændstof trykregulator . Det skal bemærkes, at dette mod ikke skal gøres, hvis du ikke er sikker på, hvad du gør , da det potentielt kan skade motoren .
 

5 6 7 9 1


Relaterede artikler


bilstereo wire farve guide
hvordan man programmerer en Dodge Challenger garage fjernbetjening
hvordan du installerer en rollator udstødning på en jeep
DIY stænklapper
oplysninger om GPS tracking udstyr til køretøjer
hvordan du installerer et femte hjul hitch
hvordan du vælger den rigtige bagenden gear
hvordan du installerer en 2002 borgerlige ex kold luft indtag
hvordan du installerer gaden glød lys
florida dot Highway Safety regler