hvordan man kan sætte Sirius satellit radio i en 2008 lancer es

hvordan man kan sætte Sirius satellit radio i en 2008 lancer es

Mitsubishi Lancer ES kommer med en valgfri stereoanlæg , der indeholder Sirius Satellite Radio Service . For Lancer ejere , der ikke vælger den satellitsystemet eller købt køretøjet fra en tidligere ejer , kan du tilføje en Sirius satellit radio -modtager til dit lager stereoanlæg . Du bliver nødt til at fastslå tjenesten via Sirius , og du skal bare et værktøj til at få din satellit -radio op og køre på under en time

Du skal bruge: .
Trim panel værktøj til fjernelse
 


1 .
Fjern plastik dækslet i bunden af satellit -radio antenne . Den plastiske vil skræl fra antennen til at afsløre en lim, der vil holde sig til taget af Lancer .
2 .
Bestem et punkt på Mitsubishi 's tag, der er tre inches bagfra forrude . Antennen kræver mindst tre inches af metal omkring installationspunkt for bedste modtagelse . Stick antennen på taget på den fastlagte placering og rute antennekablet mod bageste forruden .
3 .
Læg antennekabel langs sømmen mellem tag og Lancer 's bageste forruden . Guf wiren ind i sømmen med en trim panel værktøj til fjernelse af og dirigere den rundt i vinduet til det punkt , hvor stammen åbningen opfylder den bageste forruden .
4 .
Åbn Lancer 's stammen . Feed antennen under tætningslisten og ind i lastrummet .
5 .
Før antennen langs siden af stammen og ind i de vigtigste køretøjets kabine . Du kan folde de bageste sæder frem eller tuck wiren gennem siden af sædet , mens den stadig er oprejst .
6 .
Før antennen til placeringen af satellitten radiomodtager . Du kan vælge mellem en række af levedygtige montering steder . Vær sikker på at vælge et sted , der giver mulighed for nem adgang , mens ikke blokerer for førerens udsyn .
7 .
Placér satellit radio montering dock på instrumentbrættet eller forruden . Bagsiden af holderen vil klæbe til overfladen du har valgt , eller du kan bore to åbninger i instrumentbrættet og monter på anklagebænken med skruer .
8 .
Anbring modtageren i docken og Tilslut antennen ledning til stikkontakten på siden af enheden. Sæt strømkablet i receiveren og ind til cigarettænderen eller 12 volt strømkilde under Lancer fabrik stereo .
9 .
Sæt signalkablet i receiveren , og sæt 3 mm jack i AUX-indgang på forsiden af bestanden stereo .
10 .

Følg aktivering instruktionerne i satellit-radio manual .
 

gode råd og advarsler


 

  • Vælg " AUX " mode på fabrikken stereo til at spille satellitbaserede indhold .
3 4 5 8 9


Relaterede artikler


hvordan du installerer en hd bilradio
bilstereo wire farve guide
oplysninger om GPS tracking udstyr til køretøjer
oplysninger om lattergas systemer
hvordan du installerer Mustang tågelygter
hvordan man kan øge hestekræfter på en 2005 Mustang V6
hvordan du installerer et femte hjul hitch
afdeling af køretøjer & Highway Safety
hvordan man installere en Pioneer GM - x904 forstærker
DIY stænklapper