hvordan man lægger en pensel vagt på forsiden af lastbil

hvordan man lægger en pensel vagt på forsiden af lastbil

Børste vagter, undertiden benævnt grill vagter , er en populær eftermarked tilbehør blandt lastbil ejere . Vagten , som navnet antyder , hjælper med at beskytte den forreste del af lastbilen mod beskadigelse , udtrykkeligt, at der kan opstå , mens off-roading . Hvad mere er , vagten tilføjer et lag af tilpasning til lastbilen , giver det en hårdere , mere velnæret æstetisk . Heldigvis installere en pensel vagt er en forholdsvis nem opgave . Alt, der kræves, er en lille smule af din tid og nogle fælles håndværktøj

Du skal bruge: .
Pensl vagt med monteringsbeslag ( specielt designet til din bil ) .
Skruenøgle eller sokkel sæt .


1 .
Køb en børste vagt , der er designet til netop din lastbilens mærke, model og år . Der er mange producenter af børste og kølergitter vagter , de fleste , der markedsfører en bred vifte af vagter for hver af de populære mærker og modeller af lastbiler . Må ikke købe en one-size -fits -all type vagt , da disse har tendens til at være meget vanskeligere at montere . Monteringsbeslagene og bolte kommer med afskærmningen .
2 .
Læs monteringsvejledningen omhyggeligt . Igen , hvis du køber en pensel vagt fra et velrenommeret , etableret producent , vil du modtage en vejledning , der beskriver det pågældende anlæg procedurer for din lastbil .
3 .
Saml pensel vagt , hvis det er nødvendigt . Hvis børsten vagt er i ét stykke eller allerede er samlet , skal du fortsætte til Trin 4 .
4 .
Fastgør monteringsbeslag til rammen på forsiden af lastbilen . Igen, hvis du har købt den rigtige pensel vagt til din bil , vil monteringsbeslag skal specielt fremstillet til at passe i rammen . Bolten huller i parentes vil i linje med bolthuller allerede er i din lastbilens ramme . Afhængigt af mærke og model på din lastbil , skal du muligvis fjerne nogle trimme eller trække kroge for at installere de kantede parenteser. Kun hånd Spænd boltene på dette punkt i installationen .
5 .
Saml penslen vagt og holde den mod monteringsbeslag , og line up bolten hullerne på vagt med dem på konsollen . Indsæt bolte og hånd-spænd dem .
6 .
Kontroller at børsten vagt er centreret og niveau . Hvis ikke , skal du justere det i overensstemmelse hermed. Stram derefter alle de bolte , både på monteringsbeslag og på lastbilens ramme .


Relaterede artikler


hvordan man tilslutte en jensen A1000 stereoforstærker
prestige fjernbetjening bil starteren instruktioner
hvordan du installerer gaden glød lys
hvordan man programmerer en Ford Explorer garage fjernbetjening
tonet love for Massachusetts
hvordan man etablerer en auto -lydsystem
hvordan man kan sætte på en udstødning tip til en Dodge lastbil
stereo receiver reparation tips
bilstereo wire farve guide
installationsinstruktioner til et radio i en 2001 Malibu