hvordan man wire en bil elektrisk ventilator

hvordan man wire en bil elektrisk ventilator

Automotive ventilatorer er en vigtig del af en bil kølesystem . Hvis en bil ikke har luft bevæger sig gennem radiatoren eller over motoren, vil motoren overophede . En overophedet motor kan blive beskadiget i løbet af få minutter , og derfor holder bilindustrien blæseren i orden er en topprioritet

Når en fan er utilstrækkelige til at give. nok luft cirkulation , kan en yderligere elektrisk ventilator blive tilføjet . Ventilatoren skal tilsluttes den automotive elektriske system ordentligt , så ventilatoren kun kører , mens motoren er startet .

Du skal bruge:
Automotive elektrisk ventilator
. Splejse terminal stik .
Elektriske tænger .
Automotive elektriske ledninger , kobber , 14 AWG .
Krympe-stil spade terminaler , dimensioneret til 14 AWG .
Krympe-stil kvindelige quick- afbryde terminaler , dimensioneret til 14 AWG .
Enpolet , single -throw bilindustrien relæ , 10 amp .
Forlængerenhed vippekontakt , 10 amp minimum rating.
Bor med assorterede bor .

Switch Installation


1 .
Bor et hul i instrumentpanelet store nok til vippekontakten . Skære en længde af tråd og strimler 1 /2 tommer af isoleringen fra den ene ende af ledningen . Placer en hurtig afbryde terminal over den afisolerede ende af wiren og krympe terminalen til wiren .
2 .
Sæt en splejsning stik over bilen starteren ledning . Sæt den frie ende af de tidligere snitlængden af tråd i splejse stik og krympe , at splejse stikket for at gøre elektrisk forbindelse.
3 .
Placer hurtig -disconnect terminal på et af skifte terminaler . Skub de to sammen, indtil hurtig -disconnect terminal passer stramt på kontakten .
4 .
Kør en længde af ledning fra kontakten til batteriet . Strip 1 /2 tommer af isoleringen fra hver ende af ledningen . Placer en hurtig afbryde terminal over hver ende og krympe terminalerne til ledningsender . Skub quick- afbryder terminal på afbryderen ende af ledningen til de resterende skifte terminal indtil quick- afbryder passer stramt på kontakten .
5 .
Løsn møtrikken øverst af vippekontakten og installere kontakten ind i hullet fra bagsiden af instrumentbrættet . Udskift og stram kontakten holdemøtrik , så det holder kontakten til instrumentbrættet .

Ventilatorrelæet Installation


1 .
Skub quick- afbryder terminal på kontakten ledning ind på " 85 " terminal på relæet .
2 .
Skær en længde af tråd længe nok til at nå fra relæ til batteriet, og strimler 1 /2 centimeter af isolering fra hver enden af ledningen . Placer en hurtig frakoble terminal i den ene ende af wiren og krympe terminalen til wiren . Placer en spade terminal frem for den anden ende af wiren og krympe terminalen til wiren . Skub quick- afbryde terminal på " 86 " terminal på batteriet .
3 .
Sæt en spade stik over enden af den sorte ledning på blæseren og krympe terminalen til ledning . Placer en hurtig afbryde terminal på den røde ( eller hvide ) ledning på blæseren og krympe terminalen til ventilatoren

Bemærk : . Mange udskiftning fans kommer med ender af ventilatoren ledninger pre-strippet . Hvis ledningerne er Urenset , strimler 1 /2 centimeter af isolering fra hver ledning ende først og derefter gå videre med dette trin .
4 .
Skub quick- afbryde terminal fra ventilatoren ledning på " 87 " terminal på relæet .
5 .
Løsn en af den øverste bolte på den negative batteripol . Sæt de to spade terminaler i rummet mellem batteriet terminalen og den øverste bolt . Stram bolten, så den holder spadeklemmer stramt mod batteriterminaldæksler .
6 .
Klip et stykke ledning , der strækker sig fra batteriet til relæet skifte bånd og strimler 1 /2 tomme isolering fra hver ledning ende . Placer en spade terminal over en af wiren ender og krympe terminalen til wiren . Placer en hurtig afbryde terminal på den anden ledning ende og krympe terminalen til wiren .
7 .
Løsn en af de øverste bolte på batteriets positive terminal. Indsæt spade terminal i rummet mellem batteriet terminalen og den øverste bolt . Stram bolten, så den holder klemrækken stramt mod batteriet terminalen. Skub quick- afbryder terminal i den anden ende af denne ledning på "30 " terminal på relæet .


Relaterede artikler


xenon forlygter vs halogen
installationsinstruktioner til et radio i en 2001 Malibu
hvordan du installerer et kamera i bilen og stream til internettet
hvordan du installerer en radio i en 2008 Dodge Ram
hvordan du installerer tågelygter på en v6 Mustang
hvordan man kan male dine hjul sort
Hvordan får man flere hestekræfter i en m
hvordan du installerer en nummerplade beslag på en Dodge Ram 2500
forskellige højttaler boks designs
hvad er formålet med en bil spoiler ?