hvordan man wire en bil voltmeteret

hvordan man wire en bil voltmeteret

Mange biler har en voltmeter installeret som en del af instrumentbrættet instrumentpanelet . En voltmeter kan du se et overblik , om batteriet er ved at blive tilstrækkeligt opladet . Nogle køretøjer har ikke et voltmeter installeret som en del af apparaturet . Hvis du gerne vil have et voltmeter , men dit køretøj kom ikke med en, kan du installere en eftermarkedet voltmeter på instrumentbrættet

Du skal bruge: .
Rød elektriske ledninger
. Sort elektriske ledninger .
4 spade terminaler .
Loddekolbe .
Elektronisk ( harpiks kerne) loddemetal .
Elektriske tænger .
Automotive voltmeter måler .
Skruenøgle eller slip-fælles tænger .
Skruetrækker .
Bor ( ekstraudstyr) .
Små metal skruer ( ekstraudstyr ) .


1 .
Installer et voltmeter i instrumentbrættet i køretøjet . Hvis der er en ledig instrument rum i instrumentbrættet klynge ( nær speedometer , brændstofmåler , osv. ) for den voltmeter , skal du fjerne instrumentbrættet ved at løsne instrumentbrættet skruer . Fjern metal blank dækker instrument hul , og placer voltmeter i instrumentet hullet . Hvis der ikke er ledige instrument mellemrum , bore to små huller på toppen af instrumentbrættet . Fastgør voltmeter til instrumentbrættet ved hjælp af en af de metal skruer , og stram skruen , så den holder voltmeter fast på instrumentbrættet .
2 .
Klip et stykke rød ledning længe nok til at nå fra batteriet til voltmeter , ved hjælp af elektriske tang. Hvis det voltmeter er fastgjort til toppen af instrumentbrættet , kører wiren gennem det ekstra hul i instrumentbrættet. Strip en halv tomme af isolering fra hver ende af ledningen og placer en spade terminal på hver ende af ledningen . Lodde hver spade terminal til slutningen af wiren ved hjælp af loddekolben og den elektroniske lodde .
3 .
Klip et stykke sort ledning længe nok til at nå fra batteriet til voltmeter . Hvis det er nødvendigt , rute wiren igennem hullet i toppen af instrumentbrættet . Strip en halv tomme af isolering fra hver ende af ledningen og placer en spade terminal på hver ende af ledningen . Lod klemrækken til hver ende af ledningen .
4 .
Løsn en af de øverste bolte på den positive batteriterminaldæksler stik . Placer spade terminal på batteriet ende af den røde tråd i rummet mellem bolten og batteriet terminalen , og stram terminalen holdemøtrik . Løsn og fjern holdemøtrik på den positive terminal bolt af voltmeter . Placer klemrækken på voltmeter positive terminal bolt . Udskift og stram den terminal møtrik , så det holder klemrækken tæt til den positive terminal bolt af voltmeter .
5 .
Løsn en af de øverste bolte på den negative batteripol stik . Indsæt spade terminal på batteriet slutningen af den sorte ledning i rummet mellem bolten og batteriet terminalen , og stram den øverste bolt , så det holder klemrækken stramt mod batteriet terminalen. Løsn og fjern holdemøtrik på den negative terminal bolt af voltmeter . Placer spade terminalen på et voltmeter enden af den sorte ledning på den negative terminal bolt af voltmeter . Udskift og stram den terminal møtrik , så det holder klemrækken tæt til den negative terminal bolt af voltmeter .


Relaterede artikler


hvordan du gør din egen forrude bogstaver til en bil
hvordan man kan tilslutte subwoofere i en 2000 Dodge frygtløse
hvordan du installerer en subwoofer i en 2004 honda pilot
hvordan du installerer en eftermarkedet omdrejningstæller på en 1995 Mustang
om svanehals uforudsete hændelser for dummies
hvordan du installerer en nummerplade beslag på en Dodge Ram 2500
hvordan du fjerner stereoanlægget fra en 2002 grand prix
hvordan man kan tilføje hestekræfter til en Mustang
hvordan man programmerer en Ford Explorer garage fjernbetjening
hvordan du tilføjer flere hestekræfter til din Camaro