hvordan man wire forlygter og parkering lys til en vippekontakt

hvordan man wire forlygter og parkering lys til en vippekontakt

Over tid kan lygten tændes en bil bliver slidt og til sidst ubrugeligt . Disse parametre kan ofte være ganske dyrt at erstatte. En billig løsning er at wire en simpel vippekontakt i stedet for lygten switch , der i reglen også kontrollerer kørelys . Omskiftere er tilgængelige på de fleste Bilreservedelsforretninger samt elektronik detailhandlere , som Radio Shack , og kan normalt kablet op uden alt for meget besvær

Du skal bruge: .
Skruetrækker
Socket sæt og skralden .
Bidetang .
Afisoleringstænger .
Wire krymper .
Tape .
Vippekontakt .


1 .
Afgør , hvor du vil montere vippekontakten . Kontakten skal være tæt på den gamle skifte placering , så du bare kan køre de eksisterende ledninger til vippekontakten .
2 .
Find eksisterende ledninger for den gamle forlygte /parkering lyskontakt at du vil udskifte. Afbryd ledningsnettet eller ledninger fra bagsiden af kontakten. Afgøre, hvilke ledninger sender strømmen til forlygterne , når forlygten kontakten er tændt . Kontakt en workshop manual specielt til din bil for ledningsdiagrammet , hvis du ikke kan bestemme, hvilke ledninger er til forlygterne .
3 .
Bestem hvordan ledningerne er fastgjort til bagsiden af den nye skifte skifte . Bagsiden af vippekontakten vil have en række fastgøringspunkter til ledninger , som vil variere afhængigt af den type vippekontakten du bruger . Disse kan være vingetype forbindelser eller endda skrue type forbindelser, der bruger en skrue til at fastgøre wiren på plads .
4 .
Fastgør ledninger til forlygterne og kørelys til vippekontakten . Det vil sandsynligvis kræve at skære enderne af ledninger og fastgørelse en kniv stik til hver ende . Brug Afisoleringstænger at fjerne ca ½ cm af isoleringen omkring ledningerne fastgøres derefter ledning stik på hver ledning . Klemme stikket sikkert omkring hver ledning ved at klemme den med en tang så pak tape rundt om tråde og enderne af stikkene fastgjort til ledningerne .
5 .
Hook op alle af ledningerne til tilslutningerne på bagsiden af vippekontakten . Der vil være en " jord ", en " power " og måske en " tilbehør " tilslutning . Hook op af de eksisterende forlygte ledninger i den rigtige rækkefølge , at konsultere din ledningsdiagrammet for hvilken ledning går hvor. Du kan også gøre dette , gennem trial and error , ved at forbinde ledningerne , indtil forlygter og kørelys tænder, når vippekontakten er tændt .
6 .
Monter skifte til Dash når ledninger er blevet tilsluttet og kørelys og forlygter tændes . Afbryderen kan monteres i en række forskellige måder . Nogle er simpelthen skruet på . Andre skal indsættes i et hul , så en møtrik der kan skrues på bagsiden af vippekontakten til at holde det på plads . Sørg for at ingen metal på knappen kommer i kontakt med noget metal på instrumentbordet , da dette kan skabe en elektrisk kortslutning og forårsage yderligere problemer .
7 .
Test forlygten kontakten ved at dreje det på og se, om forlygterne tændes . Afbryderen skal have tre positioner : én for off , en til kørelys og en anden for forlygterne .


Relaterede artikler


hvordan man programmerer en Dodge Challenger garage fjernbetjening
prestige fjernbetjening bil starteren instruktioner
hvordan man kan sætte en lift kit på en Cherokee
hvordan du installerer en subwoofer i en 2004 honda pilot
hvordan man kan udføre fejlfinding på en bil audio forstærker
hvordan man kan ændre radioen på en 2002 Chevrolet forstæder
hvordan man kan øge hestekræfter på en 2005 Mustang V6
vinterdæk oplysninger
hvordan du tilføjer flere hestekræfter til din Camaro
hvordan du installerer en eftermarkedet omdrejningstæller på en 1995 Mustang