hvad er en fase 1-løb kobling ?

hvad er en fase 1-løb kobling ?

En første etape kobling er en eftermarkedet opgradering til transmissionssystemet af en bil . Et eftermarked kobling giver mulighed for hurtigere gear engagement , mens skiftende og er en nødvendighed , hvis din bil hestekræfter er blevet opgraderet

Funktion

Den vigtigste funktion af en kobling er at engagere og frakoble motoren fra gearsystem . Koblingen er en friktion plade , der , når koblingspedalen er ikke deprimeret , overfører kraften fra motoren til hjulene . Ved at trykke på koblingspedalen friktionen pladen trækker sig fra motoren , og motoren er overladt til rotere om sin egen indtil koblingen pladen er engageret igen .

Fordele

Et stadium en racing kobling opgradering er en kobling med mere tryk og friktion . Fordelene ved en sådan kobling vil blive mindre, omgangstider under kapsejlads og mindre hyppige kobling udskiftning . Opgradering af din bils hestekræfter vil øge greb krav i din kobling , og hvis de gamle koblingen ikke længere kan håndtere hestekræfter i bilen , en scene en kobling vil være en nødvendighed .

Overvejelser

Mens en første etape kobling er en opgradering til den bestand koblingen , det stadig har sine begrænsninger . Scenen en racing kobling er designet til gade og lys hestekræfter spor brug . Dette betyder, at hvis du er interesseret i konstant racing din bil på banen og har mere end bare et par hestekræfter opgraderinger bør du overveje en anden kobling opgradere såsom trin to eller tre .

Installation

Installation af en scene en kobling er ikke en simpel gør- det-selv arbejde . Processen vil kræve en mekaniker niveau af viden og fjernelse af din transmission . Dette anbefales ikke , medmindre du er en dygtig mekaniker .

Pris

Prisen på en scene en kobling afhænger gøre af din bil og eftermarkedet firma , du vælger , men området er normalt $ 300 til $ 500.


Relaterede artikler


DIY fire stik ledninger nytte trailer
hvordan man kan sy på læder appliqués
hvordan man kan tilslutte subwoofere i en 2000 Dodge frygtløse
hvordan du installerer en kold luft indtag på en bil
hvordan man wire en bil voltmeteret
hvad er den nemmeste måde at få flere hestekræfter ?
DIY stænklapper
hvordan du installerer trailer lys på en jeep
typer af lastbil dækker
hvordan du tilføjer flere hestekræfter til din Camaro