hvordan du installerer en 2005 Toyota Camry cd afspiller

hvordan du installerer en 2005 Toyota Camry cd afspiller

I 2005 Toyota Camry kom med en række fabriksinstallerede stereoanlæg . Standarden dæk var en AM /FM stereo med en almindelig CD- afspiller . Camry ejere , der har brug for at udskifte et dårligt fungerende bestand enhed , eller som ønsker at opgradere til en eftermarkedet cd -afspiller , kan have arbejdet gjort professionelt eller gøre det selv . Købe de nødvendige adaptere til at forbinde den nye CD -afspiller til bilens stereo ledninger og swap fabrikken stereo til en ny model på under en time
1 .
Løft hætten af Camry og frakobl jordforbindelse kablet fra batteriet. Grundstødningen kabel forbinder den negative batteripol til rammen af køretøjet . Brug en 10 mm skruenøgle til at løsne kablets klemme og løfte kablet væk fra batteriet , indtil den nye CD-afspilleren er helt installeret . Vend tilbage til indersiden af Toyota .
2 .
Læg trim panel Værktøjet til krølle mellem de vigtigste instrumentpanelet og den mindre instrumentpanelet , der omgiver klimaet kontrol . Lirke panelet fri fra instrumentbrættet .
3 .
Tag ledningsforbindelser til bagsiden af klimaet betjeningsknapper og sæt panelet til side .
4 .

Tag den nederste kant af instrumentpanelet , der omgiver stereo og ventilationskanaler og træk det væk fra instrumentbrættet . Fjern panel og sæt den til side .
5 .
Fjern de fire bolte skruer omkring fabrikken stereo med en 7/16-inch topnøgle .
6 .

Skub fabrikken stereo fra Camry 's stereo dockingstation .
7 .
Tag stereo ledninger stik og antenne -kablet fra bagsiden af fabrikken stereoanlæg .
8 .
Placer eftermarkedet stereo faceplate adapter eller installation ærme i den ledige stereo dockingstation . Fodre stereo ledninger og antennekabel gennem bagsiden af ærmet på forsiden af instrumentbrættet .
9 .
Sæt stereo ledningsføring i ledningsforbindelserne adapter , hvis din nye cd-afspiller ikke er forenelige med Camry 's stereo ledninger .
10 .
Slut stereo ledninger ( via ledningsnettet adapteren , hvis nødvendigt ) til passende afsætningsmuligheder på bagsiden af den nye CD -afspiller . Stereo ledningsføring forretninger er almindeligt forekommende på det nederste højre hjørne af CD -afspillerens bagpanel .
11 .
Sæt antennekablet ind i FM- antenne udtag på bagsiden af CD-afspilleren ( almindeligvis placeret på det nederste venstre hjørne af CD -afspillerens bagpanel ) .
12 .
Skub CD-afspilleren i stereo docken , indtil det klikker på plads .

13 .
Sæt trim panelet tilbage omkring stereo og ventilationsåbninger og tryk fast omkring sin omkreds , indtil den klikker på plads igen .
14 .
Slut ledningerne fra instrumentbrættet under stereo til afsætningen på bagsiden af klimaet kontrolpanelet .
15 .
Juster klimaet kontrol til instrumentbrættet , og tryk fast på tværs af panelet , indtil panelet klikker tilbage på plads på instrumentbrættet . Retur til motorrummet .
16 .
Læg grundstødningen kabelklemmen tilbage omkring den negative batteripol post . Spænd kablet til stillingen ved hjælp af 10 mm skruenøgle . Luk Toyotas hætte .


Relaterede artikler


hvordan man laver en 99 Honda Civic ex hurtigere
hvordan man kan ændre radioen på en 2002 Chevrolet forstæder
hvordan du installerer en kold luft indtag på en ’02 borgerlige
hvordan du installerer en 240SX kort shifter
hvordan man kan fjerne radioen fra en 2002 grand prix
hvordan man rent lys bar linser
hjem fjernbetjening garageportåbneren i visir instruktioner
hvordan man kan øge hestekræfter på en 4Runner
florida dot Highway Safety regler
stereo receiver reparation tips