hvordan du installerer performance chips

hvordan du installerer performance chips

Oprettelsen af performance chips startede med fremskridt inden for udforskning af rummet teknologi og i sidste ende blev en tilgængelig tilsætningsstof for bilindustrien . Funktionen af en performance chip er at give føreren bedre kontrol over køretøjet. En forestilling chip er et eftermarked ændring , der kan sættes i bilen til at arbejde som mægler mellem motor og ECU ( Engine Control Unit ) til at styrke kontrollen af satsen for acceleration , gennem justeringer i , hvordan drejningsmoment og gas kilometertal forholde sig til hinanden . Der er en række måder , du kan gå om at installere en af disse i din bil
1 .
Installer en performance chip direkte ind i instrumentbrættet. Åbne op handskerummet og skru skruerne , der holder panelet på plads . De vil nu have adgang til ECU boksen . Udskift bestanden chip med opgraderingen ved unclipping ene og derefter fastgøre andet i stedet . Dette er en meget simpel procedure , der normalt ikke tager mere end 30 minutter. En mere kompleks opgradering kan kræve hjælp fra en mekaniker .
2 .
Installer performance chips betød at opgradere køretøjet gennem en direkte ændring af ECU boksen og motor . Disse ændringer normalt kommer i to dele justeringer . Første motorhjelmen og stikket i brændstofindsprøjtning regulator chip til motoren som angivet af det pågældende mærke af chip , du installerer. Andet tage programmøren plug -in- chip og tilslut det til ledningsnettet af køretøjet gennem den samme metode , som du åbnede ECU boksen i forrige trin . Du skal være forsigtig med at installere en af disse , ikke at bøje nogle af benene , som forbinder i chippen . Du må heller ikke røre nogen af de forbindelser , som olier fra din hånd kunne forstyrre signalet . Anden end at , for det meste , denne proces er selvforklarende . Der bør være en sort klip til at forbinde til ledninger og en sort klip fra den plug -in , og de bør begge fastgør meget let til en anden , hvis ikke du kan få brug for bistand fra en mekaniker , som mærke ændringen dig har valgt , er ikke direkte kompatibel med din køretøjstype .
3 .
Den tredje type af chip er faktisk ikke en add-on , men en justering gjort til edb-systemet i din bil . Afbryd din computer i bilen og send det til virksomheden , hvor de vil tune computers specifikationer for dig . Hvis du stole på din bil som en daglig driver , dette er ikke den mest bekvemme metode . Det kan tage op til to uger , før du modtager dit ændret ordning .


Relaterede artikler


hvordan man kan fjerne radioen fra en 2002 grand prix
oplysninger om GPS tracking udstyr til køretøjer
hvordan man tilslutte en radio til en 2003 Toyota matrix
hvordan du installerer en cd -afspiller i en 2001 mitsubishi luftspejling
stereo receiver reparation tips
hvordan du installerer LED-lys på en ford mustang 5,0
hvordan man kan ændre radioen i en 2001 Volvo S80
National Highway Traffic Safety Administration
hvordan du installerer en transmission køler på en jeep
hvordan du installerer en kort gearvælgeren i en honda