hvordan man kan konvertere fra point til en elektronisk tænding

hvordan man kan konvertere fra point til en elektronisk tænding

Hvis du ejer en ældre bil , fra sige midten af 1970'erne eller ældre , ved du, at bilens tænding breaker point skal justeres , renses og ændret med jævne mellemrum for at holde din start af motoren og kører problemfrit. De fleste køretøjer bygget efter midten af 1970'erne har en elektronisk tændingssystem , som stort set eliminerer motor tune-ups og justeringer ved at erstatte afbryderen point med en elektronisk modul . Hvis du ejer en ældre bil med en breaker punkt tænding , ved, at mindre end én time kan du installere en elektronisk modul kit , der erstatter din breaker point .

Du skal bruge:
Skiftenøgle
. Flad skruetrækker .
Elektronisk tænding .


1 .
Sluk for tændingen ved hjælp af nøglen . Åbn hætten . Løsne klemmen på negative jorden batterikablet med en skruenøgle . Træk kablet lige op fra batteriet terminalen og skubbe den til side .
2 .
Find distributør i motorrummet , som normalt monteres på toppen af motoren på foran og bag blokken , afhængigt af mærke og model af dit køretøj . Løsne clipsene , der holder forhandleren cap på plads ved nysgerrige dem hætten med en flad skruetrækker . Løft låget direkte fra forhandleren og læg den til side . Må ikke strække eller beskadige tændrørskablerne , som fortsat vil være knyttet til toppen af hætten .
3 .
Træk rotoren arm lige ud for distributør og læg det til side . ( Rotoren arm er tydelig inden for distributøren , når hætten er fjernet . ) Fjern den eksisterende afbryder punkter , kondensator ( en lille cylindrisk enhed ) , og svaleren ledning til tændspolen fra det indre af forhandleren ved at løsne og fjerne fastgørelsesskruer med en flad skruetrækker . Løft punkter og kondensatoren fra distributøren . Gem afbryderen punkt monteringsskruer til at montere de nye elektroniske modul .
4 .
Placer den nye tændingsmodul inde forhandleren . Fisk ledningerne fra modulet gennem hullet i siden af distributøren indefra og ud , og sørg for ringen er knyttet til de ledninger , er helt på plads i hullet for at forhindre fugt indtrængen .
5 .

Line op monteringshullerne i den elektroniske modul med monteringshullerne , der blev brugt til at fastgøre breaker point til bunden af forhandleren . Stram skruer med en flad skruetrækker .
6 .
Skub magnet ærme ( leveres med din nye modul ) i løbet af distributørens centrum skaft , og sørg for ærmet passer over den lapper i akslen korrekt . Nu skubbes oprindelige rotoren armen tilbage over distributøren akslen , og sørg for hullet i akslen linjer op med fanen i rotoren . Sørg for, ærme og rotoren arm er fuldt siddende på forhandleren akslen .
7 .
forsikre ledninger fra modulet har masser af slæk i fordeleren , men på samme tid er ikke røre bevægelige dele . Placer distributøren hætten tilbage på distributøren og skub klip i position , indtil de klikker på plads .
8 .
Tilslut den røde ledning fra det nye modul til pluspolen på bilens tændspole , som normalt er monteret i nærheden af forhandleren , ved at placere stik på den røde ledning over den positive ( + ) montering stud , og spænd møtrikken med en lille skruenøgle . Tilslut den sorte ledning fra modulet til spolen negative terminal (-) på samme måde . Tilslut det negative batterikabel , stramme klemme og lukke kalechen .

gode råd og advarsler


 • Efter installation af elektroniske modul , magnet ærme , og rotor arm , drej rotoren for at sikre, lapper forhandleren akslen er ikke rører modulet selv . Løsn modulet fastgørelsesskruer og flytte den væk fra akslen , hvis det er nødvendigt . Spænd skruerne .


 • Relaterede artikler


  stereo receiver reparation tips
  hvordan du installerer en transmission køler på en jeep
  ford radio udsendelse instruktioner
  hvordan man kan ændre radioen i en 2001 Volvo S80
  hvordan du installerer en 240SX kort shifter
  hvad er formålet med en bil spoiler ?
  hvordan du installerer 6x9 højttalere til en 2001 grand am
  hvordan du tilføjer hestekræfter til din ’91 Camaro Z28
  hvordan man kan sætte Sirius satellit radio i en 2008 lancer es
  hvordan man wire en bil elektrisk ventilator