hvordan man kan øge motorkraft i 1995 Acura legende coupe

hvordan man kan øge motorkraft i 1995 Acura legende coupe

Den Acura Legends er produceret i 1990'erne repræsenterer " en 90'erne-æra højdepunkt Acura luksus sedan og coupe -design , " ifølge Edmunds . Fra 1995 Acura Legend coupe er fælles om de anvendte markedet . Mens de fleste Legend ejere er tilbøjelige til at forlade deres biler i bestandens tilstand , er der flere måder at øge hestekræfter af Legend 's V6 , som er meget god motor til at begynde med . Få mere magt ud af motoren , kan ske i trin , hvis man vælger , eller kan gøres på én gang
1 .
Installer en kold luft indtag . Bestanden luftfilteret og boks på Legend er relativt restriktiv . En kold luftindtag består af større diameter slanger og en mere fritflydende luftfilter , som begge leverer mere kold , tætte luft til motoren for en hestekræfter stigning . Du kan også få bedre gas respons og en bedre lyd fra motoren . Installation af en CAI kræver , at bestanden luften boksen kobles fra motoren . CAI installerer på sin plads .
2 .
Opgrader motorens computer . En forestilling chip vil programmere , hvor meget brændstof , luft og gnist motoren bliver , samt når det bliver det , vil der øger effekt af motoren . Afhængigt af hvilken type af computer chip , kan du muligvis installere denne del selv , eller du kan være nødvendigt at have en butik med bilindustrien diagnostisk udstyr installere chip for dig og for at sikre, at køretøjet fortsætter med at køre korrekt .

3 .
Installer en performance udstødningssystem . En stor diameter udstødning og bedre lydpotte får brugt udstødningsgasser ud af motoren hurtigere , hvilket vil gøre det muligt at køre mere effektivt og gøre flere hestekræfter i processen . Selv om det kan være muligt at installere en off -the-shelf performance udstødning på en Acura i et hjem garage , dette er virkelig en opgave , der bør overlades til en professionel forretning , da det kan kræve brug af en lift og specialværktøj til installeret korrekt .
4 .
turbo eller turbo motoren til en stor hestekræfter gevinst . Begge disse typer af konverteringer brug eller anden form for kompressor monteret på motoren , der tvinger yderligere mængder af luft ind i motoren for dramatisk effekt øges . Dette er også en af de dyrere metoder til at få mere magt fra en Legend 's V6 . Dette bør udføres af en butik fortrolig med denne form for konvertering til de bedste resultater og for at undgå at pådrage skade på motoren .


Relaterede artikler


installationsinstruktioner til et radio i en 2001 Malibu
hvordan du tilføjer flere hestekræfter til din Camaro
hvordan man lægger en pensel vagt på forsiden af lastbil
hvordan man kan ændre visningen fra Celsius til Fahrenheit på en 2001 Jetta
hvordan du installerer tågelygter på en v6 Mustang
hvordan man programmerer en prestige bil fjernbetjening
hvordan man beregner rumfanget af en subwoofer kasse
Hvordan får man flere hestekræfter i en m
hvordan man kan kontrollere , om en forfængelighed plade er taget
oplysninger om luft- tur suspension