hvordan man kan sammenligne udluftet & forseglede højtalere

hvordan man kan sammenligne udluftet & forseglede højtalere

I en verden af bilen lydudstyr , vælge en passende subwoofer kasse til din ansøgning , er et vigtigt skridt. Du bør altid overveje størrelsen af din krop område eller opbevaringsrum i forbindelse med et subwoofer kasse . Selvom der er mange forskellige subwoofer kasse typer , forseglet og porterede indhegninger er blandt de mest populære og udbredte i dag . Begge kabinet typer har deres styrker og svagheder, når det kommer til magten håndtering og basgengivelse
1 .
Læs din subwoofer dokumentation for at finde ud af størrelsen krav til både lukkede og porteret indhegninger . Det er vigtigt at vælge den rigtige Areal til din subwoofere . Brug et skab , der er for stor eller for lille end den anbefalede størrelse kunne beskadige subwoofere og påvirke dens ydeevne .
2 .
Sammenlign lyden af begge kabinet typer . Den nemmeste måde at gøre dette på er at rejse til et lokalt bil audio forhandler og lytte til de vise modeller til rådighed .
3 .
Se efter power-handling forskelle mellem subwoofere installeret i porteret indhegninger og ettaller installeret i lukkede anlæg . Fordi porterede kapslinger har en eller flere ventiler installeret , er belastbarhed nedsat på grund af luft får lov til at flygte fra prøvelokalets kammer . En forseglet kabinet vil ikke tillade luft at undslippe fra kammeret , de fangne luften inde dæmper bevægelsen af subwooferens kegle , hvilket øger power- håndtering evne til subwooferen .
4 .
Bemærk effektivitet forskelle i både kabinet typer . Fordi en subwoofer monteret i en forseglet kræver mere magt til at producere lyd , overførte anlæg er et godt valg , hvis du har et lavt-effektforstærker .


Relaterede artikler


hvordan du installerer en 240SX kort shifter
hvordan man kan tilslutte min mp3-afspiller til min jensen mp3310 autoradio
hvordan du installerer en touch screen stereoanlæg i en bil
bil lydsystem installation tips
hvordan du installerer et kort shifter på en 98 borgerlige
instruktioner til installation af en Pontiac radio
hvordan man tilslutte en radio til en 2003 Toyota matrix
hvordan du installerer en eftermarkedet omdrejningstæller på en 1995 Mustang
hvordan man wire en bil voltmeteret
hvordan du installerer et kamera i bilen og stream til internettet