brugsanvisninger for en Kenwood KDC -3024 bilradio

brugsanvisninger for en Kenwood KDC -3024 bilradio

Kenwood KDC -3024 er en AM /FM stereo dæk med indbygget cd -afspiller . Enheden er udstyret med en aftagelig ansigt for sikkerhed og har evnen til at oprette forbindelse med din mobiltelefon . Der er snesevis af funktioner og kapaciteter til stereo , men de grundlæggende funktioner i enheden er enkle . Power Control , tuning til din favorit radiostation , afspilning af cd'er , og indstilling af uret , er alle grundlæggende funktioner
1 .
Tænd Kenwood CD- afspilleren ved at trykke på " Source " knappen ( mærket " SRC ") på den nederste venstre hjørne af stereo ansigt . Tryk og hold " SRC " knappen for at tænde stereo slukket.
2 .
Skift tilstand af CD-afspilleren ved at trykke på " SRC " knappen , når enheden er tændt . Du kan vælge mellem cd-afspilning , tuner ( eller radio ) , en ekstern kilde ( eller AUX ) , og en mode , hvor alle funktioner er slukket , med undtagelse af skærmen menuen . Juster lydstyrken via lydstyrke op og ned knapperne er placeret på venstre side af stereo ansigt .
3 .
Juster lydmuligheder ved at trykke på " Q "-knappen nederst til højre hjørne af stereo ansigt . Vælg mellem forudindstillede lydindstillinger herunder " Flat ", " Rock ", " Top 40 ", Pops "og " Jazz ". Lydstyrken option øger lydstyrken og kan aktiveres ved at trykke på " Loud " -knappen er placeret i bunden venstre hjørne af Kenwood enhed ansigt til højre for " SRC " knappen .
4 .
Tryk på " CLK " knappen i enhver tilstand for at vise uret . Den " CLK " Knappen er placeret i bunden af stereo ansigt , til venstre for " Q " -knappen . Tryk og hold " CLK "knappen for at indstille uret . De timer vil begynde at blinke , når knappen holdes i mere end 2 sekunder. Brug lydstyrkeknapperne til at vælge timer . Tryk på " CLK " knappen for at vælge minutter . Brug lydstyrkeknapperne til at vælge den rigtige minut . Tryk på " CLK " knappen , når den rette tid vises, for at afslutte urindstillingen .
5 .
Program forudindstilles radiofrekvenser ved at vælge tuner-modus med " SRC " knappen . Stil ind på den ønskede frekvens ved hjælp af søge -knapperne placeret på højre side af stereo ansigt . Tryk på og hold en af talknapperne i bunden af enheden . Det nummer, du vælger , vil blinke en gang for at betyde , at de viste frekvens er forudindstillet til dette nummer . Tryk på talknapperne i tuner-modus til at springe til forudindstillede radiostationer .
6 .
Tryk på udløserknappen i øverste venstre hjørne af stereo til at fjerne ansigtet . Den venstre side af stereo vil løsnes fra apparatet . Træk venstre side fra stereo til fjerne ansigt for sikkerheden . Placer højre hjørne ind i siden af enheden, og tryk på venstre side fast at vedhæfte stereo ansigt .


Relaterede artikler


hvordan man kan omprogrammere nøgleringe selv
hvad er RMS højttalere ?
hvordan du installerer et kamera i bilen og stream til internettet
ford radio udsendelse instruktioner
stereo receiver reparation tips
hvordan du installerer en cd -afspiller i et 1993 Lexus
hvordan du opgraderer hestekræfter i en 1989 Honda Prelude
Hvordan får man flere hestekræfter i en m
prestige fjernbetjening bil starteren instruktioner
hvordan du installerer en 2005 Toyota Camry cd afspiller