hvordan du gør din egen luftindtag til din bil

hvordan du gør din egen luftindtag til din bil

Også kaldet " kolde luft indtag , " dette system bruger udenfor kold luft til at øge forbrændingen og hæve hestekræfter . Det kan også øge brændstof kilometertal . Udenfor ( køligere ) luft indeholder mere ilt , hvilket skaber bedre brændstof tænding i motorer . Nogle motorrummet temperaturer kan nå op over 150 grader Fahrenheit eller derover, hvilket hæmmer brændsler . Alle kan lave deres egen version af en kold luftindtag system, da det kræver meget få materialer og værktøjer. Sørg for at du ikke allerede har en , da de er standard på de fleste nyere biler .

Du skal bruge:
Nedstryger eller stærke sakse
. Hotmelt lim pistol .
Limstifter .
Små metal skruer (6) .
Phillips skruetrækker .
4 til 6-fods længde af 4- tommer diameter air-conditioning kanal slange .
Gaffatape .
Boremaskine .
Jigsaw .
Rundsav bor .
Lang binde stropper .
Kridt .


1 .
Undersøg, om et komplet sæt allerede findes til din mærke og model af bil , før du begynder . Ved hjælp af en vil tilbyde trin -for-trin anvisninger på hvordan du udfører opgaven og ofte inkluderer materialer . Du vil måske lægge færdige dele i stedet for opdigte din egen . Åbn hætten og find indtaget snorkel på luftfilterhuset . Den hviler på toppen af motoren og har en lang snude er udstyret med en åbning . Tag en måling af diameteren af åbningen . Det bør være mindre end diameteren af kanalen slangen .
2 .
Tag aircondition kanalen slange og køre det fra spidsen af snorkel til toppen af enten hjul godt ( din valg ) , helst foran dækket stilling . Mark længden af kanalen slange du skal nå dette sted med et stykke kridt eller en lille reduktion i slangen . Sørg for at du har nok slap i slangen til at dirigere det til godt . Et andet sted at føre slangen til , vil blive stoframmen ramme , der sidder på linje med radiator . Gør det samme mærke til den korrekte længde her , hvis du ønsker at bruge dette sted . Skær slangen til den korrekte længde , ved hjælp af et hack sav eller saks .
3 .
Klip flere jævnt fordelt hak i enden af slangen . Disse bør være omkring 2 inches i længden . Omringe slangen rundt om luftindtaget snorkel og fold enden af slangen rundt om det , sprede brikkerne , så de bryder sammen i en mindre diameter . Du kan ombryde denne forbindelse med flere loops af gaffatape eller sikre den med tynd presning wire . Sørg for at det sæler stramt .
4 .
Kør den anden ende af kanalen slangen til din foretrukne indtag placering og kridt en lidt mindre cirkelformet hul på metaloverfladen . Hvis du har adgang til en stor diameter hulsav smule , vil du kun nødt til at gøre en klippe , en perfekt cirkel i metal . Ellers bore flere skærer sig ind i metal , efter et cirkulært mønster , indtil du har fjernet en ru hul . Må ikke bekymre sig om forrevne udseende , medmindre du ønsker at bruge en fil til selv det ud . Hvis du har clearance , skal du bruge stiksaven til at skære hullet .
5 .
Placer kanalen slangen over åbningen for at måle passe . Kontroller slæk i slangen , og sørg for at det ikke hænge ned i motorrummet eller hvile i nærheden af eller på nogen bevægelige dele . Holder slangen på plads med den ene hånd , skal du bruge den anden til at køre en tyk stribe lim omkring leddet med en lim pistol . Efter det tørrer , køre en anden , større perle omkring leddet . Bemærk : Den alternative metode til at sikre den fælles indebærer opskæring og spredning enden af slangen , og derefter fastgøre den til metal ved hjælp af flere selvskærende metal skruer . Styrke den ved at tilføje hotmelt lim over flangen ender .
6 .
Brug binde stropper til at sikre og understøtte kanalen slangen , så det ikke forstyrrer bevægelige dele eller hvile mod noget som kan beskadige det, såsom udstødningsmanifold .

gode råd og advarsler


 • Hvis dit køretøj har luften boksen i stedet for snorkel , du ønsker at køb eftermarkedet kit , der passer det .
 • Ikke at forveksle med den kolde scoop , den ram-air scoop udfører samme proces , men normalt sidder på toppen af hætten og kræfter luft ned i luftindtaget .
 • Hold luftindtaget hullet stor nok fra jorden for at undgå nedsænkning i vand , når du kører over vandpytter og små vandløb .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan fjerne nakkestøtten på en 1996 Mustang
  hvordan man kan kontrollere , om en forfængelighed plade er taget
  hvordan du installerer et kort shifter på en 98 borgerlige
  Sådan kører to sæt højttalere fra en forstærker
  hvordan man installere en radio på en ’02 Nissan Altima
  hvordan du installerer performance chips
  typer af lastbil dækker
  hvordan man etablerer en bil audio system
  hvordan man beregner rumfanget af en subwoofer kasse
  hvordan du gør din egen forrude bogstaver til en bil