hvordan du installerer en tyr bar på en F250

hvordan du installerer en tyr bar på en F250

En tyr bar er lavet af robust tubulær metal og er solidt fastgjort til den forreste del af lastbiler og sport utility vehicles . Safarigitre er designet til at beskytte lys og riste af disse køretøjer fra skader fra at ramme dyr som rådyr eller kvæg . Nogle ejere kan installere safarigitre som en dress- up punkt . Selv om de fleste køretøjer med eller uden en tyr bar ikke vil støde på tyre , kan en tyr bar være en god investering , hvis du rejser veje , hvor fritgående kvæg strejfe . Installation af en tyr bar på din Ford F250 bør tage cirka en time.

Du skal bruge:
Penetrerende væske
. Socket sæt .
½ " skralde skruenøgle .
Helper .


1 .
Find den forreste kofanger vedhæftede bolte på din F250 , som er på forsiden af kofangeren. Spray gennemtrængende væske på boltene , hvis de er rustne og lad det arbejde i et par minutter . Fjern boltene med en sokkel og 1/2-inch køre pal i retning mod uret .
2 .
Hold møtrikken bevare pladerne på bagsiden af kofangeren , hvis de blev løst efter fjernelse kofangeren bolte . Få en hjælper holde safarigitter på plads . Line up monteringshullerne i tyren barens monteringsbeslag med bolt huller i den forreste kofanger .
3 .
Skub den medfølgende bolte gennem monteringshul , ind i kofangeren bolt hul , og gennem møtrikken holdeplade på bagsiden af kofangeren .
4 .
Placer en lås skive og møtrik på den fremspringende gevindskårne ende af montering bolt på bagsiden af kofangeren . Spænd møtrik og bolt med hånden . Gentag trin 3 og 4 for de resterende bolte og møtrikker .
5 .
Træd et skridt tilbage og tjekke din tyr bar for levelness . Flyt baren lidt for at ændre placeringen af beslag, hvis det ønskes . Stram møtrikker og bolte med en sokkel og skralde .

gode råd og advarsler


 • Den forreste kofanger behøver ikke at være understøttet efter du har fjernet de fire forreste vedhæftede bolte . De resterende kofanger vedhæftede bolte vil være tilstrækkeligt til at holde kofangeren på plads , indtil safarigitter er installeret .
 • Gem den forreste kofanger bolte til genbrug , hvis du ønsker at fjerne safarigitter i fremtiden .
 • Nogle safarigitre kan kræve fjernelse af den forreste nummerplade beslag . Hvis dette er tilfældet med din lastbil , nogle safarigitter producenter tilbyder en front nummerplade flytning kit .
 • Brug monteringsbeslaget , der fulgte med din tyr bar. Brug af sub-standard hardware til at montere din safarigitter kan skabe en sikkerhedsfare i tilfælde af en kollision .


 • Relaterede artikler


  hvordan du fjerner en bestop fra en 1997 Jeep Wrangler
  hvordan du installerer 6x9 højttalere til en 2001 grand am
  hvordan man kan teste for højttalerkabel polaritet i en bils lyd
  hvordan man kan øge hestekræfter på en 4Runner
  hvordan du sikkerhedskopierer en Windows XP -partition
  hvordan du installerer en 2005 Toyota Camry cd afspiller
  hvordan man kan gøre de bagerste højttalere i bilen lyde bedre
  hvordan du ændrer dør højttalere
  xenon forlygter vs halogen
  hvad er den nemmeste måde at få flere hestekræfter ?