hvordan du installerer rsx coilovers

hvordan du installerer rsx coilovers

Den Acura RSX er en sporty hatchback der afløste Integra . På lager form er RSX en meget imponerende bil , især hvis det er en RSX-S , den højtydende derivat af modellen . Men ligesom de fleste biler , er suspensionen på RSX lidt på den høje side og kan også stå for at være lidt mere stiv . Mange ejere opgradere deres RSXs med coilovers , en high- performance setup , der kombinerer foråret og chok i en justerbar samling

Du skal bruge: .
Floor jack
. Jack står .
Skruetrækker .
Tænger .
Kugleled splitter ( syltet gaffel ) .
Socket sæt og skralden .
Open -ended skruenøgler .


1 .
Løsn hjulets lug nødder . Løft fronten af bilen med et gulv jack . Sænk den ned bukke under hver side af bilen . Færdig med at fjerne den forreste lug nødder og hjulene .
2 .
Afmonter ABS ledning med en 10- mm stik , hvor det tillægger spankulere forsamling . Unbolt beslaget , der holder bremsen linje til spankulere med en 12- mm stik . Bøj splitten , der går igennem den bolt der holder styringen armen til suspensionen med skruetrækker . Træk splitten ud med en tang .
3 .
Fjern møtrikken med en 19- mm stik . Brug bolden fælles separator for at adskille kugleled fra spankulere . Sving styring stangen ud af vejen . Fjern de to bolte, der holder den nederste del af spankulere forsamling til suspensionen med en sokkel .
4 .
Åbn hætten . Fjern de tre 14- mm møtrikker , der holder den øvre ende af spankulere til spankulere tårnet . Støtte til spankulere forsamling som du fjerner den sidste møtrik . Træk spankulere samling ud af bilen .
5 .
Installer allerede samlet coilovers i bilen . Sæt den øverste ende af coilovers op i spankulere tårn, så knopperne rager ind i motorrummet . Hånd-spænd øverste møtrikker til at holde forsamlingen på plads, mens du installerer den nedre ende .
6 .
Installer bolte , der holder den nederste del af spankulere forsamling til suspensionen . Spænd boltene . Stram den øverste spankulere bolte . Skub styrearmen tilbage på spankulere arm og spænd møtrikken . Installer en ny split gennem hullet i bolten og bøje slutningen af splitten for at forhindre, at møtrikken bliver gevind .
7 .
Bolt ABS linje og bremsevæske linjen tilbage på spankulere forsamling . Gentag ovenstående trin for den modsatte side af bilen . Geninstallere hjulene og nedre køretøjet til jorden .
8 .
Åbn stammen . Træk fladskærm på bunden af stammen ud . Fold bagsæderne frem . Fjern clips , der holder tæpper på plads med hånden . Træk tæppet tilbage , indtil nødderne er udsat , der holder toppen af den bageste stivere på plads .
9 .
Løsn lug nødder for hjulene . Løft den bageste del af køretøjet med en gulv jack . Sænk den ned et par bukke under hver side af bilen . Færdig med at fjerne hjulene . Fjern ABS ledningen på spankulere med en sokkel . Fjern den nederste bolt , der holder spankulere forsamling til suspensionen . Fjern de to øverste spankulere nødder placeret i bagagerummet . Fjern de yderste camber bolte på den nederste ende af spankulere . Fjern samling fra bilen .
10 .
Sæt den øverste del af den nye Coilover så knopperne går gennem hullerne og ind i stammen . Hånd-spænde øverste ophængsmøtrikker . Placer en donkraft under den nederste del af navet hvor hjulet installerer og jack op suspensionen , indtil hullerne i den nederste ende af Coilover linje med hullet i suspension . Installer lavere montering bolt . Installer camber bolt . Spænd den nederste bolte og derefter den øverste bolte .
11 .
Geninstaller ABS ledningen på Gevind . Gentag ovenstående trin for den anden side af bilen . Geninstaller hjul. Sænk køretøjet til jorden . Geninstaller tæppe , der skjuler den øverste spankulere nødder . Geninstaller stammen panelet . Spænd lug møtrikker på alle fire hjul . Har suspensionen justeret af en professionel forretning .


Relaterede artikler


hvordan du installerer Mustang tågelygter
gør det selv fjernbetjening starte med nøglefri adgang
hvordan man kan male dråber på din bil
hvordan du opgraderer højttalere i en Honda Odyssey
hvordan man tilslutte en bil forstærker og højttalere
hvordan man kan downloade musik & gemme den i en SUV
hvordan man laver min 1993 Dodge Stealth RT ikke turbo hurtigere
hvordan man laver min Honda Civic hurtigere
hvordan du installerer en ipod adapter til en bil
forskellige højttaler boks designs