hvordan du opretter din egen bil magneter

hvordan du opretter din egen bil magneter

Oprettelse af en bil magnet kan være en fantastisk måde at vise din kreativitet samt tilbehør til din bil med nogle personlige besked . Du kan bruge bilen magneter til at annoncere din lille virksomhed , eller fortælle verden , at dit barn er en ære studerende . Uanset formålet med magnet , den stil er helt op til dig , især hvis du gør det selv i stedet for at købe den fra en butik . Gør en selv tager kun et kort tid , og kan nemt gøres med minimal materialer

Du skal bruge: .
Magnetisk ark .
Lykønskningskort skabe computersoftware.
Computer .
Inkjet printer .
Markører .
Skarp saks .
Ryd kontakt ( en flydende finish ) .
Pensel ( leveres ofte med klare kontakt ) .


1 .
Køb en magnetisk plade --- der er to slags , fuld magnetiske plader eller perforeret , pre -cut magnetiske plader . Fuld magnetisk ark giver dig mulighed for at oprette din egen særligt formede bil magnet , mens en perforeret plade vil højst sandsynligt kun mulighed for rektangulære eller kvadratiske magneter . Hvilken slags du ønsker afhænger af formen og størrelsen af det færdige bil magnet du gerne vil , så vælg i overensstemmelse hermed.
2 .
Brug din markører /sharpies at trække dit design på den magnetiske ark . Vær forberedt på at planlægge dit design først med en blyant , før du bruger markører , så du fjerne eventuelle fejl . Hvis du foretrækker en mere professionel og struktureret leder bil magnet , så prøv lykønskningskort processen i trin 3 .
3 .
Tænd computeren og start dit lykønskningskort program ( Photoshop eller Adobe programmer kan anvendes i stedet for et lykønskningskort program , hvis du føler dig mere komfortabel skabe med dem) . Vælg en skabelon du kan lide og vil overføre til din magnet . Redigere skrifttype , ord og logo på lykønskningskort programmet, før du gemmer den . Indlæse dit magnetiske ark i printeren ( og sørg for at placere den udskriftsegnede side nedad ) , justere størrelse og side set- ups til den ønskede størrelse af din magnet , og udskrive dit design . Alle Magnetics. com , at de fleste inkjet- printere kan håndtere bredden af magnetiske plader --- blot justere din printer til de specifikationer som de opstiller på deres hjemmeside (findes i reference afsnit) .
4 .
Klip din trukket eller udskrives design med en skarp saks . Hvis du har købt forskårne ark , skal du bruge en saks til at skære ned på lige kanter magnet , efter perforering . Mens du kan afvige fra dette lidt, for en helt unik form og design , bør du give afkald på den perforerede plader og holde med det indre magnetiske ark . Du skal blot skære design, du vil .
5 .
Brug din pensel for at anvende et lag af klare kontakt til toppen af magneten . Clear kontakt er en lak-eller lak-lignende stof, der kan påføres med pensel . Det meste af tiden , de klare kontakt flasken kommer med sin egen pensel , så tjek denne ud , inden du køber en ny børste netop til dette formål . Den klare kontaktperson vil hjælpe med at beskytte magneten og design fra solens barske stråler , sammen med regn og blæst . Kontaktpersonen vil holde design levende og synlig . Efter Klarlakker tillade, at magneten til at ligge i et varmt sted i 12-24 timer for at det bliver helt tørt og brugbart . Placer den på din bil og sikre, at det stikker .


Relaterede artikler


pioner equalizer installation
hvordan man kan male dine hjul sort
hvordan du installerer en kicker amp
hvordan du installerer performance chips
Hvordan kan jeg få min v6 mustang hurtigere ?
hjemmelavet crappie agn
hvordan man kan ændre baggrunden på en Kenwood dnx5120
køretøj tilpasning love for Florida
Subwoofer Amp Requirements
hvordan man tilslutte en radio til en 2003 Toyota matrix