hvordan du tilslutter en Sony XM - d400p5 forstærker til subs & radio

hvordan du tilslutter en Sony XM - d400p5 forstærker til subs & radio

Tilføjelse en forstærker er den sikreste måde at øge signalstyrken for din bils stereoanlæg . Lager og eftermarkedet stereo dæk fremstille en vis mængde strøm . I tilfælde af fabrikken installeret stereoanlæg , at strømmen er specielt tunet til at specifikationerne i bilens øvrige stereo -komponenter . Hvis du tilføjer eftermarkedet talere, herunder subwoofere , vil du brug for mere strøm fra dit hoved enhed . Installer en amp til din radio og subwoofere til at tilføje magt og klarhed i bilens lydsystem .

Du skal bruge:
Skiftenøgle
. Forstærker ledninger kit .
Bor ( ekstraudstyr) .
14 mm bor ( ekstraudstyr) .
Gummiring ( ekstraudstyr) .
Patch kabler.
Højttalerkabel .


1 .
Løft kølerhjelmen af bilen . AMP kræver sin egen strømforsyning fra batteriet . Løsn de bolte , der holder de negative og positive batteri kabler til deres respektive terminaler . Brug en skruenøgle til at dreje boltene lige nok til at give dig mulighed for at fjerne kabler . Løft negative batterikablet klemme fra batteriets terminalen og sæt den til side . Løft positive batterikablet klemme fra terminalen post .
2 .
Læg ringen terminalen fra forstærkeren ledningsføring kit på positive batteriet post og erstatte den positive kabelklemmen over det . Spænd bolten til at sikre det positive kabel på plads . Sæt strømkablet ( amp ledninger kit ) i ringen terminalen . Fjern sikringen fra holderen på ringen terminalen .
3 .
Feed strømkablet til indersiden af køretøjet gennem firewallen . Denne firewall adskiller motorrummet indefra på køretøjet . Følg en sti , der allerede er fastsat for ledninger ind i kabinen eller oprette en ny med en boremaskine og 14 mm bit . Placer en gummiring i hullet , hvis du vælger at oprette en ny sti .
4 .
Fjern bilens stereo . Følg anvisningerne i reparations manual for at fjerne bestanden hovedenheden . Afbryd stereo ledningerne fra bagsiden af radioen , men forlader antennekablet tilsluttes .
5 .
Sæt stereo ledningerne fra køretøjet i stikkene ledningsnettet adapter . Sæt adapterens føre til de tilsvarende forretninger på bagsiden af radioen . Tilslut patch kablerne til ledningsnettet adapter fører til forstærkeren installation . Se adapterens manual for tilslutningsdiagrammer . Feed patch kabler gennem bagsiden af stereo 's Dock og ned til gulvet i køretøjet . Udskift radioen i stereo docken . Rådføre sig med reparation manual for installation procedurer .
6 .
Før patch kabler fra gulvet i passagersiden side af køretøjet til stammen eller bageste bagagerummet af køretøjet . Kør strømkablet , der dukker op i førersiden mund-godt fra motorrummet , på bagsiden bagagerummet af bilen.
7 .
Placer subwoofere og Sony forstærker i den bageste af køretøjet . Sæt patch kabler i afsætningen på de første panel til højre for panel med udsatte sikringer , på siden af forstærkeren . Sæt strømforsyningskablet ind i effekt mærket " 12V Power ".
8 .
Slut Jordlederen fra amp ledningsnet kit til indgangen umiddelbart til højre i strømtilslutning. Løsne en skrue eller bolt i bagagerummet af køretøjet , der er direkte forbundet til stellet af køretøjet. Placer Jordlederen under skruen eller bolten , og stram den til gulvet i bagagerummet . Jordforbindelsen placering bør ikke være længere end 18 inches fra forstærkeren til korrekt jordforbindelse .
9 .
Sæt højttalerledningen ind i hver af de " Subwoofer Out " udgange ved siden af magt og jord steder . Før ledningerne til subs og tilslut ledningerne til den matchende polaritet ( positiv til positiv , negativ til negativ ) . Retur til køretøjets batteri .
10 .
Læg negative batterikabel klemme tilbage omkring den negative batteripol . Spænd kablet til stillingen med nøglen. Sæt sikringen i ringen terminal og lukke bilens hætte .


Relaterede artikler


hvordan man opbygger en subwoofer kasse med specifikationer
hvordan du installerer xm i en ’05 Nissan Altima
hjemmelavet crappie agn
hvordan man wire en bil voltmeteret
fakta om at have en bakkamera monteret i bilen
hvordan man kan omprogrammere nøgleringe selv
hvordan man laver en forrude solskærm
hvordan man beregner rumfanget af en subwoofer kasse
hvordan du installerer et stereoanlæg i en Honda Civic
hvordan man programmerer en programmerbar cd afspiller