hvordan man kan ændre riste på en 1998 m3

hvordan man kan ændre riste på en 1998 m3

Fra 1998 BMW M3 er en del af E36 generation af BMW biler , som kom i en sedan og coupe form . Den E36 erstattede E30 M3 ( den første nogensinde modellen ) og blev senere erstattet af E46 M3 . Ejere af E36 M3 ofte udfører opgraderinger til deres biler til mere ydelse og et bedre udseende . En af ændringerne omfatter udskiftning af bestanden M3 gitter med en, der har været mørklagt , eller endda en lavet af kulfiber

Du skal bruge: .
Skruetrækker
Ny grill .


1 .
Park køretøjet i en godt belyst område . Hæve hætte . Fjern plastik trim brik placeret over radiatoren , mellem motoren og den forreste kant af motorrummet lige over risten . Disse afholdes på med fire metal skruer og to plastik skruer . Fjern disse skruer med en stjerneskruetrækker .
2 .
Tag luftkanalen , der er fastgjort til panelet på kanten , som vender mod motoren . Dette vil være på førersiden af panelet . Luftkanalen afbryder i hånden .
3 .
Træk forsigtigt panelet ud af motorrummet , så det er ikke ridset eller beskadiget . Sæt den til side . Fjern gitteret ved at trykke på plastiktappene , der holder gitter til forenden af bilen . Der er tre faneblade placeret i bunden , på toppen og på højre og venstre side af kølergrillen . Vær forsigtig, når du trykker på fanerne for at undgå brud .
4 .
Installer den nye gitter ved at vende den fjernelse procedure. Sørg for at alle plastiktappene på grillen klikker ind i rette plads , og at grillen er fastgjort forsvarligt . Geninstaller plast trim panel med de fire metal skruer og de to plastic skruer . Geninstallere luftkanal på trim stykke . Lavere og sikre hætte .


Relaterede artikler


hvordan man etablerer en bil audio system
hvordan man laver min Honda Civic hurtigere
2004 Honda Civic : radioanlæg & instruktioner
hvad er den nemmeste måde at få flere hestekræfter ?
bil lydsystem installation tips
hvordan du installerer et stereoanlæg i en Honda Civic
Hvordan får man flere hestekræfter i en m
Hvordan kan jeg tilføje flere hestekræfter til min 2005 mustang ?
hvordan du installerer tågelygter på en v6 Mustang
hvordan du installerer performance chips