hvordan man kan konvertere en motor til at køre på naturgas

hvordan man kan konvertere en motor til at køre på naturgas

Med prisen på benzin konstant stigende, og den altid tilstedeværende diskussion af miljøvenlige køretøjer alternativer , er mange mennesker søger at konvertere deres biler til at køre på naturgas . Naturgas er en billig brændstof , der produceres på hjemmemarkedet, og naturgas emissioner er mindre skadelige end benzin eller diesel emissioner . Dog kan eje en naturgas køretøj være svært og kræver en del hjemmearbejde . Før du konverterer et køretøj til naturgas , skal du huske at se på alle de faktorer, for at se om det er det rigtige valg .
1 .
Kontroller , at motoren i bilen er i stand til at blive konverteret til naturgas . US Environmental Protection Agency ( EPA ) har regler på plads, der kun tillader visse motorfamilier og bil modeller, der skal konverteres til naturgas . Sørg også for, at køretøjet er i stand til at håndtere en ekstra 500 til 700 pounds af vægt , hvilket er hvad en konvertering system vil tilføje .
2 .
Vælg en omdannelse af naturgas kit , der passer køretøjet . Der er mange konvertering kits til rådighed , men konvertere en motor med et kit , som er ikke-godkendte af EPA er en krænkelse af føderale lovgivning .
3 .
Tjek det amerikanske Department of Energy hjemmeside for at se hvis der er ledige naturgas tankstationer i området . Mens antallet af stationer er voksende , er de stadig sjældne , og mange af dem er ikke åbne for offentligheden. På grund af den manglende adgang til naturgas tankstationer , konvertere motoren til et dobbelt system ( en, der bruger både benzin eller naturgas ) kan vise sig at være en bedre løsning . Home tankning systemer er tilgængelige, så kig på de tilgængelige muligheder og se, om nogen kan bruges sammen med dit hjem naturgasforsyning .
4 .
Juridisk omdannelse af naturgas systemer kan kun købes hos en EPA -certificeret tekniker . Kig efter en certificeret tekniker i området og shoppe for den laveste pris . Desuden skal konverteringen systemer installeret af en autoriseret tekniker . Installation af ikke-kvalificerede teknikere er ulovlig på grund af den ekstreme fare fra arbejde med tryk canistre .
5 .
Har konvertering kit installeret af en autoriseret tekniker og derefter tage det til den lokale emissionskontrol mulighed for at kontrollere, om eventuelle problemer, der kan have været forårsaget af installationen. Hvis der opstår et problem , har teknikeren ordne det øjeblikkeligt . Naturgas er meget brandfarligt og potentielle lækager kan få katastrofale konsekvenser .


Relaterede artikler


hvordan man kan gøre subwoofere højere
forskellige højttaler boks designs
hvordan du installerer en spole forår spacer foran sænkningssæt
instruktioner til at installere en kold luft indtag på en 2008 Dodge Ram
hvordan du tilslutter en efter markedet amp til en Chrysler uendelig stereo
gør det selv fjernbetjening starte med nøglefri adgang
hvordan du installerer Mustang tågelygter
hvordan du opgraderer højttalere i en Honda Odyssey
hvordan man programmerer en Dodge Challenger garage fjernbetjening
instruktioner til installation af en Pontiac radio