hvordan man kan tilslutte den alpine stereo CDE - 7.872

hvordan man kan tilslutte den alpine stereo CDE - 7.872

Tilslutning af Alpine CDE-7. 872 stereo til din bil vil indebære skridt, der er specifikke for dit køretøj . Der er standardprocedurer , der vil være nødvendige til at tilslutte det alpine dæk op til ethvert køretøj og beskæftiger disse procedurer vil føre til en smidig og nem installation . Du kan få CVU-7. 872 installeres af en professionel eller gør det selv for en brøkdel af prisen . Købe de nødvendige adaptere og de nye stereo kan installeres på under en time
1 .
Tag jordforbindelse kablet fra bilens batteri . Løft hætte og løsne kablet fra den negative batteriet terminalen med en skruenøgle . Løft jordforbindelse kablet fra batteriet bly og satte den ved siden af batteriet , indtil det alpine stereo er installeret .
2 .
Fjern fabrikken stereo fra bilens instrumentbræt stereo dock . Consult bilens vejledning. Afbryd ledningerne stik fra forretninger på bagsiden af bestanden stereo og trække FM -antenne -kablet .
3 .
Sæt stereo ledninger stikkene ind i spidsen stik af en eftermarkedet ledningsnet adapter .
4 .
Fjern den aftagelige ansigt fra Alpine enheden ved at trykke på udløserknappen i nederste venstre hjørne af stereo ansigt . Grab venstre side af ansigtet , som den springer fri af stereo og træk det væk fra stereoanlægget.
5 .
Skub den medfølgende installations ærme i den ledige stereo montering dock i bilens instrumentbræt . Lirke metal fanerne nær den forreste del af ærmet passiv med en flad skruetrækker til at sikre det inde i dokken .
6 .
Feed stereo ledninger og ledningsnet adapter sammen med antennekabel , frem til den forreste del af ærmet .
7 .
Sæt ledningsnettet adapteren føre stik ind i forretninger på venstre side af Alpe bagpanel .
8 .
Sæt antennekablet ind i FM- antenne udtag placeret i nederste højre hjørne af CDE-7. 872 bagpanelet . Sæt antennekablet ind i en antenne -adapter til GM biler før du indsætter det i Alpine antenne stik .
9 .
Skub stereo ind i ærmet , indtil du hører " klik " fra låse ben på begge sider af enheden . Hvis ingen eller kun et enkelt klik høres , skal du bruge en lille stjerneskruetrækker til at skubbe låsestifterne på begge sider af stereo anlæg ærmet nedad , mens du trykker stereo i instrumentbordet .
10 .
Udskift alle bindestreg paneler , der blev fjernet som en del af at fjerne din bils fabrik stereo .
11 .
Placer den højre kant Alpine 's ansigt mod højre side af stereo . Skub til venstre side af ansigtet mod enheden , indtil det klikker på plads .
12 .
Læg grundstødningen kabelklemmen tilbage omkring den negative batteripol post . Spænd kablets klemme til terminalen med skruenøgle . Luk køretøjets hætte .


Relaterede artikler


Californien CVC Motor Vehicle Safety Act
hvordan man kan kontrollere , om en forfængelighed plade er taget
hvordan du indstiller uret på en pioner bil cd afspiller
hvordan man kan sammenligne udluftet & forseglede højtalere
hvordan du fjerner radio lavine
vejledningen for at installere tilføje et blad på en Silverado
afdeling af køretøjer & Highway Safety
hvordan man kan teste for højttalerkabel polaritet i en bils lyd
hvordan man kan sætte Sirius satellit radio i en 2008 lancer es
hvordan man programmerer en prestige bil fjernbetjening