hvordan man kan tilslutte en forstærker i en Chevy forstæder pioner Yukon

hvordan man kan tilslutte en forstærker i en Chevy forstæder pioner Yukon

Eftermarkedet bil audio forstærkere tilføje magt og klarhed til alle bilens stereoanlæg . Bestanden stereoanlægget i Chevy Suburban , Trailblazer og GMC Yukon er specielt tunet til at levere strøm til den standard arrangement og type af højttalere i SUV . Tilføjelse eftermarkedet talere vil give dig mulighed for at køre et stærkere signal til talerne for en mere kraftfuld og klarere lyd . Hook op en forstærker til bestanden systemet til at give den nødvendige kompetence til at drive nye højttalere eller få mest ud af dem, du allerede har .

Du skal bruge:
10- mm skruenøgle
. Forstærker ledninger kit .
Ledningsnettet adapter .


1 .
Løft SUV 's hætte og afmontere det negative og positive batteri kabler fra batteripolerne med en 10- mm skruenøgle . Fjerne det negative kabel og sæt det ved siden af batteriet .
2 .
Fjern positive batterikablet og placer ringen terminalen fra forstærkeren sættet på den positive ledning post . Udskift positive kabelklemmen over ringen terminalen og stramme den til det positive indlæg med skruenøglen .
3 .
Sæt strømforsyningskablet fra forstærkeren ledningsføring kit i ringen terminalen . Tag sikringen fra ringen terminalens sikringsholder og gem den til fremtidig reintegrering .
4 .
Feed strømkablet gennem åbningen i firewall'en på højre side af motorrummet . Åbningen fører til førersiden af køretøjet . Flyt til indersiden af SUV .
5 .
Grab øverste venstre hjørne af de vigtigste instrumentpanelet og træk det væk fra instrumentbrættet . Træk den øverste del af panelet til at tage den på kryds af instrumentbrættet .
6 .
Skub forlygterandens kontakten feltet, gennem den instrumentpanelet til helt frigøre det fra SUV instrumentbræt . Sæt panelet til side .
7 .
Træk begge håndtag placeret på siderne af stereo dokken . Håndtag sikre radioen i stereo montage docken i stedet for skruer eller bolte i stereo holderen .
8 .
Træk stereo fra instrumentbrættet . Afbryd stereo ledningerne fra bagsiden af enheden .
9 .
Sæt stereo ledninger ind i fører af ledningsnettet adapter . Sæt ledningsnettet adapteren i tilsvarende forretninger på bagsiden af stereo .
10 .
Sæt signalkablet og turn-on ledningen fra forstærkeren sættet i ledningsnettet adapteren kundeemner.
11 .
Feed de to forstærkeren kabler gennem bagsiden af SUV 's stereo -dock og rute dem til køretøjets gulv , bag instrumentbrættet på passagersiden .

12 .
Skub stereo i stereo dock og hæve begge de to håndtag på siderne af enheden.
13 .
Flugt vigtigste instrumentpanelet med instrumentbrættet . Sæt lygten switch box ind i åbningen i instrumentpanelet , og snap den tilbage på plads .
14 .
Tryk instrumentpanelet mod instrumentbrættet fast til snap den tilbage på plads .

15 .
Før signal kabel og turn-on fører ned i passagersiden af køretøjet til den bageste bagagerummet bag bagsædet .
16 .

Læg strømkablet fra mund-godt på førersiden af køretøjet til den bageste bagagerummet af SUV .
17 .
Sæt signalkablet og turn- snor i de respektive forretninger på amp . Tilslut strømforsyningskablet til effekt . Indsæt grundstødningen ledning fra forstærkeren ledningsføring kit til grundstødningen output ved siden af strømforbrug AMP .
18 .
Vælg en skrue eller bolt i det bagerste bagagerummet af køretøjet . Brug en trim panel værktøj til fjernelse til at løfte tæpper i bagenden af køretøjet for at finde en skrue eller bolt mindre end 20 inches fra forstærkeren , direkte forbundet til stellet af køretøjet. Tilslut jordledningen til den relevante grundstødningen punkt . Retur til motorrummet .
19 .
Læg negative batterikabel klemme tilbage omkring den negative batteripol . Spænd kablets klemme med en 10- mm skruenøgle .
20 .
Sæt sikringen i ringen terminalen sikringsholderen . Luk SUV 's hætte .


Relaterede artikler


hvordan du installerer performance chips
hvordan du installerer en tyr bar på en F250
hvordan du opretter din egen bil magneter
hvordan man lægger en pensel vagt på forsiden af lastbil
hvordan man kan kontrollere , om en forfængelighed plade er taget
hvordan man kan teste for højttalerkabel polaritet i en bils lyd
den flotteste sengen skinner til pickups
hvordan man tilslutte en radio til en 2003 Toyota matrix
hvordan du installerer en forstærker i et 2003 Chevy Silverado
hvordan du fjerner radio lavine