hvordan man laver en forrude solskærm

hvordan man laver en forrude solskærm

Realiseringen af et solskærm til din bil kan reducere blænding fra solen betydeligt. Kørsel mod direkte sollys kan forårsage nedsat syn og manglende kontrol af køretøjerne . Realiseringen af et solskærm er en moderat simpelt job, der skal tage omkring to timer at gennemføre . Alle de nødvendige materialer til dette job skal være tilgængelig på dit lokale auto dele forhandler

Du skal bruge:
35 % eller mørkere vindue film kit
. Vindue film installation kit .
Vindue afvaskningsoploesningen .
Små gummiskraberen .
Razor kniv .
Hårtørrer .
Forlængerledning .
Målebånd .
Spray flaske .
Lineal 12 inches eller længere .
2 mellemstore størrelse håndklæder .


1 .
Flyt køretøjet i en garage eller i direkte sollys . Vaskes indvendigt og udvendigt af bilens forrude . Fyld en sprayflaske med 70 % vand og 30 % forruden afvaskningsoploesningen . Forruden afvaskningsoploesningen er ikke at forveksle til vinduespudser , såsom Windex . Vinduespudser indeholder kemikalier , som vil skade vinduet filmen .
2 .
Mål afstanden fra toppen af forruden til toppen af førerspejl montere ved hjælp af et målebånd . Spray top 12 inches af forruden med solvens og vand blandingen. Placér vindue filmen over forruden . Brug vinduet filmen applikatoren kort for at udjævne eventuelle luftbobler mellem film og forruden .
3 .
Brug en barbermaskine kniv til forsigtigt skære kanterne af vinduet filmen til at matche forruden 's form . Brug to hænder på barberblade kniv til stabil nedskæringer og præcision . Brug en hårtørrer på en forlængerledning til at tørre hele vinduet filmen . Brug vinduet filmen applikatoren kort for at skubbe eventuelle luftbobler til den ydre kanter af vinduet filmen.
4 .
Gør endelige nedskæringer for præcision med din barbermaskine kniv . Skær filmen fuldstændig på tværs af forruden , ved hjælp af din måling fra toppen af forruden til toppen af din førerspejl mount . Brug en lineal for at få vejledning , hvilket gør denne nedskæring så lige som muligt . Dette vil gøre det muligt for vinduet filmen til at dække spændet mellem toppen af forruden og toppen af spejlet mount .
5 .
Læg håndklæder på indersiden instrumentbrættet , mod forruden . Spray top 12 inches af din inde forruden med opløsningsmiddel og vand blandingen. Fjern udskæring film fra ydersiden af forruden og omhyggeligt overføre den til indersiden af forruden .
6 .
Brug din sugefod og folie til vinduer applikatoren kort for at skubbe ud luftbobler mellem film og forruden . Brug hårtørrer til at opvarme vinduet film som du skubbe luftbobler ud . Fjern alle solvente og luftbobler mellem filmen og glasset .
7 .
Brug din barbermaskine kniv til at gøre præcise snit på kanten af vinduet filmen til den endelige montering .

gode råd og advarsler


 • Der er ikke sådan noget som for meget opløsningsmiddel og vand , når du installerer vindue film. Jo mere overfladen er våd , jo mindre chance er der for tørring filmen tidligt til glasset .
 • Jo lavere procent på tonet , den mørkere farvetone.
 • Brug aldrig regelmæssig vindue solvens på vinduet film . Din lokale auto dele butik eller butik bør foretage en " farvetone sikker " vindue-afvaskningsoploesningen . Manglende overholdelse af denne advarsel vil resultere i misfarvning af folie til vinduer og tab af tonet procent .
 • Det er ulovligt i nogle stater for at installere reflekterende eller spejles farvetone på et køretøj . Spørg din lokale Department of Motor Vehicles ( DMV ) at sikre, at installere reflekterende eller spejlet farvetone er lovligt , før du installerer nuance . Undladelse af at gøre dette kan resultere i bøder og sanktioner .
 • Det er ulovligt at installere tonet med en mindre end 50 % andel i nogle stater. Spørg din lokale DMV for nøjagtig love vedrørende tonet i dit område . Manglende overholdelse af denne advarsel kan medføre bøder og sanktioner .


 • Relaterede artikler


  hvordan man wire en bil voltmeteret
  hvordan du installerer en MTX Thunder 4300x forstærker
  hvordan man kan ændre riste på en 1998 m3
  hvordan man kan øge hestekræfter på en 4Runner
  hvad er den nemmeste måde at få flere hestekræfter ?
  hvordan du gør din egen forrude bogstaver til en bil
  hvordan man kan finde en fabrik subwoofer i en 2004 Saturn vue
  hvordan du installerer en bilradio kit til en 1990 Honda Accord
  hvordan du fjerner Thule tagbøjler
  afdeling af køretøjer & Highway Safety