hvordan man programmerer en Sony autoradio faceplate

hvordan man programmerer en Sony autoradio faceplate

Sony bil audio dæk er i stand til at blive sat til præferencer bilens ejer . Du kan forudindstille dine foretrukne radiostationer, balance og toner i din musik , og selv farven og lysstyrken på stereo display . Du kan forlade Sony stereo dæk som er og bruge fabriksindstillingerne , eller du kan programmere enheden til dine præferencer med og nyd en brugerdefineret oplevelse
1 .
Drej Sony stereo ved at trykke på " source "-knappen i øverste venstre hjørne af kredsen af knapper på venstre side af stereo ansigt .
2 .
Juster farven på skærmen ved at trykke på " farve "-knappen længst til højre på stereoanlægget.
3 .

Tryk på " source " -knappen for at navigere til tuneren . Tryk på " mode " knappen sidder på bunden af stereo ansigt , til højre for den kreds af knapper til at vælge mellem AM og FM .
4 .
Tryk på " Søg "-knappen for at ændre radiofrekvensen . Den " Seek " knapper i midten af kredsen af kontrol . Den venstre "Søg "knappen melodier den lavere frekvens , den rigtige " Seek " melodier frekvensen højere . Slip knappen , når du har landet på den frekvens du ønsker at programmere i hukommelsen.
5 .
Tryk på talknapperne placeret i bunden af stereo ansigt og holde den i to sekunder . " MEM " vises på displayet til at betyde , at frekvensen er forudindstillet til det nummer, du har valgt .
6 .
Indstil equalizer til lyd " kurven ", som du foretrækker ved at trykke på " EQ7 " knappen længst til venstre side af stereo ansigt . Tryk på " EQ7 " knappen for at rulle mellem forindstillinger . Vælg mellem " XPLOD "," VOCAL "," CLUB ", " JAZZ "," New Age, " ROCK "og " CUSTOM . " Tryk på " Source " knappen , når du er ankommet til den indstilling, du foretrækker .


Relaterede artikler


hvordan du installerer en bil lyd-cd -afspiller på en Oldsmobile alero
hvordan du fjerner en bestop fra en 1997 Jeep Wrangler
hvordan man programmerer en Sony autoradio faceplate
hvordan du installerer performance chips
hvordan man kan konvertere fra point til en elektronisk tænding
hvordan man kan forbedre brændstof luftindtag
hvordan man kan gøre subwoofere højere
hvordan man programmerer en programmerbar cd afspiller
hvordan du gør din egen luftindtag til din bil
hvordan man lægger en pensel vagt på forsiden af lastbil