hvordan man wire flere ohm subwoofere

hvordan man wire flere ohm subwoofere

Subwoofere er alle bygget med mindst fire ohm . Derfor skal alle subs er flere ohm subwoofere . Mange forskellige ledningsdiagrammer til rådighed, der vil påvirke bas kvalitet og styrke af din subwoofere . Ledninger dine højttalere på et lavere antal ohm vil øge lydtrykniveauet ( SPL ) , men forringe kvaliteten af bassen . Den mest almindelige stereo setup er at køre to SVC subs ved fire-ohm fra enten en to-kanals forstærker eller en fire-kanals forstærker . En kanal refererer til , hvor mange talere forstærkeren er designet til magten , men kan manipuleres til at køre forskellige belastninger .

Du skal bruge:
Subwoofer
. Forstærker .
Højttalerkabler .

To SVC Subs i en fire-ohm belastning med en to- kanals forstærker


1 .
Sæt den ene ende af positive højttaler ledning til den venstre kanal positive højttaler input. Fastgør den anden ende til den positive udlæg til venstre subwooferen . Gør det samme med den negative højttalerkabel til den pågældende højttaler .
2 .
Wire højre subwooferen ved hjælp af samme teknik . Fastgør den positive højttalerkabel til den positive indgang på forstærkerens højre kanal input. Køre det ledning til den positive udlæg til højre subwooferen . Gentag processen med den negative ledning .
3 .
Tænd dit stereoanlæg , og hvis begge højttalere spiller forbindelserne er blevet tilsluttet korrekt.

to fire-Ohm Subs til en fire-kanal forstærker i brokoblet


1 .
Sæt den positive højttalerkabel til den positive indgang på forstærkere venstre baghøjttaler input . Fastgør den anden ende til den positive udlæg til venstre subwooferen . Fire kanal forstærkere har fire indgange , hver med en positiv og en negativ . De har front input til venstre og højre højttaler , og det samme til bageste indgange . At bygge bro dine fire-ohm højttalere , du er i det væsentlige ved hjælp af bagsiden indgangseffekt for venstre højttaler og den forreste indgang strøm til den højre højttaler . Fortsæt med at fastgøre den negative ledning til den venstre sub til forstærkere højre baghøjttaler input og til den negative udlæg på sub .
2 .
Gentag processen for den højre højttaler , men ved hjælp af forsiden indgangskanaler . Den positive højttalerkabel går til den positive indgang på forsiden til venstre kanal . Den negative ledning går til den negative indgang på forsiden til højre kanal . Sikre, at du kun har ledninger i fire af de otte indgange på forstærkeren .
3 .
Start stereoanlæg og sørg for begge højttalere producerer støj .


Relaterede artikler


hvordan man wire flere ohm subwoofere
hvordan du opretter din egen bil magneter
hvordan man kan gøre subwoofere højere
hvordan man kan tune Mini Coopers
vinterdæk oplysninger
hvordan du installerer en bilradio kit til en 1990 Honda Accord
hvordan man opbygger en brugerdefineret lastbil
hvordan man programmerer en hjem link døråbner
hvordan du indstiller uret på en pioner bil cd afspiller
køretøj tilpasning love for Florida