instruktioner til en RAV4 trailer ledningsnet

instruktioner til en RAV4 trailer ledningsnet

En Toyota RAV4 er en lille sport utility køretøj . Mange RAV4s er i stand til bugsering små og mellemstore trailere , men mange RAV4s er ikke på forhånd kabelforbundet fra fabrikken med traileren afgang beholdere . Små og mellemstore trailere er typisk kablede så bremser og blinklys vises med en enkelt pære på hver side af traileren . Da den RAV4 har separate dreje og bremse signallamper , er en baglygte konverter kræves for at oprette forbindelse til , at påhængskøretøjets elektriske system

Du skal bruge: .
Wire splejsning stik .
Elektriske tænger .
Trailer lys baglygte konverter .
Skruetrækker .


1 .
Åbn lugen . Find den tur signallampe forsamlinger og løsne pæren beholdere fra halen lampen huse , som om du skulle skifte pære . Hver ledning farve er markeret som til dens funktion i bunden af fatningen .
2 .
Sæt en splejsning stik over venstre blinklys ledning . Sæt den gule ledning fra konverteren til splejse stikket og krympe stikket for at gøre elektrisk forbindelse.
3 .
holdning en splejsning stik over baglygten signal ledning. Sæt den brune ledning fra konverteren til splejse stikket og krympe stikket for at gøre elektrisk forbindelse.
4 .
Sæt en splejsning stik over højre blinklys ledning . Sæt den grønne ledning fra konverteren til splejse stikket og krympe stikket for at gøre elektrisk forbindelse.
5 .
holdning en splejsning stik over en af jordledninger . Sæt den hvide ledning fra konverteren til splejse stikket og krympe stikket for at gøre elektrisk forbindelse.
6 .
Sæt en splejsning stik over en af bremsen signal ledninger . Sæt den røde ledning fra konverteren til splejse stikket og krympe stikket for at gøre elektrisk forbindelse.
7 .
Geninstaller pære beholdere tilbage i baglygte husene.


Relaterede artikler


Holley karburator tuning tips
hvordan man kan ændre riste på en 1998 m3
hvordan du installerer en tyr bar på en F250
instruktioner til en RAV4 trailer ledningsnet
hvordan man kan tage en CD på en Mazda 3
hvordan du installerer bolden for en svanehals trailer
hvordan man kan fjerne radioen fra en 2002 grand prix
hvordan man wire en bil til at oplade en autocamper batteri
instruktioner til at installere en kold luft indtag på en 2008 Dodge Ram
hvordan du installerer en 2002 borgerlige ex kold luft indtag